Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Golf Bovec

Golf kao nezaboravan doživljaj

Golf Bovec jedinstveni je europski golf dizajniran u skladu s prirodom. Glavni arhitekt golf terena u obzir je uzeo rijeku Soču i prekrasne Julijske Alpe, čime je stvorena čarolija uživanja u sportu i načinu života. Teren ima devet rupa i jedinstveno je europsko golf igralište. Na prvi pogled golf djeluje kao veoma jednostavna igra, ali zapravo je riječ o kompleksnoj kombinaciji koordinacije i koncentracije. Posjetite Golf Bovec te spojite sport i prekrasnu prirodu na opušten način.
Podklopca 15, 5230 Bovec, Slovenija
+386 40 466 900
Više o ponudi

Golf Bovec nalazi se na idiličnom mjestu s pogledom na Julijske Alpe. Teren s devet rupa jedinstven je u europskom golfu jer je u potpunom skladu s prirodom. Omogućena je raznovrsna igra, ovisno o položaju i duljini polja, zabavi i izazovu – kako početnicima, tako i iskusnim igračima golfa. Na prvi pogled golf djeluje kao jednostavna igra, ali u stvarnosti zahtijeva izvrsnu kombinaciju koordinacije i koncentracije uz fizičku sposobnost s obzirom na to da neke igre mogu trajati od četiri do pet sati. Osim naše ponude, Golf Bovec početnicima nudi mogućnost tečaja po čijem završetku dobivaju licencu.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete dobiti najam golf terena s devet rupa uz koji vaša zabava s najdražima može potrajati satima. Pripremite se za jedinstven doživljaj prirode i sporta!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate najam golf terena (9 rupa). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Izbjegavajte obilne obroke prije igranja golfa.
  • Ne zaboravite ponijeti vodu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
golf
kafić
lijepa priroda
panorama
parking
piknik
Najam golf terena s 9 rupa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se