Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Dječji park Bumbar, Maribor

Obiteljska aktivnost po mjeri najmlađih

Dobro došli u svijet zabave i avanture po mjeri vaših najmlađih! Tobogani i igrališta samo su neke od aktivnosti kojima će se vaši mališani beskrajno veseliti. Dječji park Bumbar najveći je zatvoreni dječji park u Sloveniji, a dizajniran je za opuštajuću zabavu za djecu i roditelje. Glavni domaćin je Bumbar, prijateljska maskota. Roditelji se sa svojom djecom mogu zabaviti u obiteljskim dvobojima, a svi se zajedno mogu osvježiti u Bum baru. Priuštite svojim najmlađima igru iz snova!
Miklavčeva ulica 5, 2000 Maribor, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Dječji park Bumbar u Mariboru najveći je pokriveni dječji park u Sloveniji, dizajniran za opuštenu zabavu za djecu i roditelje. Glavni domaćin parka je Bumbar, veliki prijatelj djece. Dječji park Bumbar za djecu i njihove obitelji organizira dječje zabave, kao i zabave za sve moguće prigode – za kraj blagdana, praznike i početak proljeća, a vaši mališani u Bumbar parku mogu vidjeti i Djeda Božićnjaka.

Čak kada nema posebnih prigoda, to ne znači da zabava i dječja igra prestaju jer su u parku animatori koji s djecom plešu, pjevaju, skaču i igraju se tisuću i jedne igre. Park Bumbar proteže se na više od 2000 m² prekrivenih i 2500 m² vanjskih površina. Opskrbljen je igračkama za djecu do 14 godina. Dok djeca uživaju u svojim avanturama, roditelji se mogu opustiti uz piće ili hranu u udobnosti Bum bara, ili uživati u nekoj od primjerenih aktivnosti. Bar također nudi bežični pristup internetu te širok izbor knjiga i časopisa za sve ukuse.

U našoj ponudi nudimo vam dvije ili četiri ulaznice za djecu, pizzu i Coca-Colu, dok odrasli imaju slobodan ulazak u park. Razveselite sebe i svoje mališane na najljepši mogući način!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate dvije ulaznice za djecu, dvije pizze i dvije Coca-Cole, dok odrasli imaju slobodan ulazak u park. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate četiri ulaznice za djecu, četiri pizze i četiri Coca-Cole, dok odrasli imaju slobodan ulazak u park. Ponuda vrijedi za 3 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
djeca
kafić
lijepa priroda
parking
vanjsko dječje igralište
vanjsko igralište
Dvije ulaznice za djecu, dvije pizze i dvije Coca-Cole
Odrasli imaju slobodan ulaz u park
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

185.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se