Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Bowling Klub 300, Ljubljana

Kuglanje na moderan način

Provedite ugodnu večer u društvu obitelji i prijatelja te testirajte svoje kuglačke vještine na modernim, računalno upravljanim stazama. Ako pak želite više od zabave i htjeli biste poboljšati svoju tehniku kuglanja, možete pohađati školu kuglanja u kojoj ćete naučiti trikove i vještine koje će vam pomoći da budete kuglač bez premca! Prilagođeni svim uzrastima, Kuglački Klub 300 također nudi restoran te ljetni vrt, a za djecu imaju prilagođene staze s lakšim kuglama.
Regentova cesta 35, 1000 Ljubljana, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Bowling Klub 300 smješten je u Ljubljani i pionir je u modernom, računalno upravljanom kuglanju još od 2002. godine. Od samih početaka, Bowling Klub 300 privlači ljubitelje sporta, rekreativce te ljude koji žele zabavu podijeliti sa svojim najdražima. Dostupan je svim dobnim skupinama, a postoje i staze prilagođene djeci. Kuglana uključuje, osim traka, najam cipela i ormara kao zaštitu za vaše osobne stvari.

U našoj ponudi možete naći najam staze na 1 sat, najam cipela te veliku pizzu i žirafu piva. Osim naše ponude, možete se upisati u sportske klubove pri kuglani i osvježiti se u restoranu. Pri lijepom vremenu možete sjediti u ljetnom vrtu, gdje se možete osvježiti domaćim sladoledom.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate najam staze na 1 sat i cipele za 5 osoba. Ponuda vrijedi za 5 osoba.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate najam staze na 1 sat, cipele za 5 osoba te jumbo pizzu i žirafu piva. Ponuda vrijedi za 5 osoba.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo sportsku obuću i odjeću.
  • Savjetujemo izbjegavanje obilnih obroka 2 h prije sportskih aktivnosti.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.

 

djeca
klima
kuglanje
parking
restoran
skupine
sportski centar
terasa
Najam staze 1 h
Najam cipela
Vrijedi za 5 osoba
Rezervacija 1 dan unaprijed

29,99225,96Kn

Pretplatite se