Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Smart partner

Bowling club Zagreb

Najzabavnija igra za čitavo društvo

Ugodan ambijent u Bowling clubu Zagreb vašu će večer s vašim najdražima učiniti još posebnijom! Uz kuglanje na sedam bowling staza, ovdje vam nude opuštanje u caffè baru te mnoštvo drugih zabavnih igara. Za vas će također rado organizirati i proslavu rođendana, djevojačkih ili momačkih večeri, ali i team building u zabavnom okruženju. Dođite i provjerite zašto je Bowling club Zagreb najbolje mjesto za ugodan provod s društvom!
Ul. Florijana Andrašeca 14, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Bowling club Zagreb nudi vam sve što trebate za zabavu uz društvo. U ponudi je sedam kuglačkih staza prilagođenih djeci, vrhunska glazba i light show te piće i grickalice kako biste se potpuno opustili. Bowling club Zagreb naročito se ističe vrsnom organizacijom raznih vrsta događanjamomačkih i djevojačkih zabava, rođendana, team buildinga, ali i privatnih zabava kada mogu zatvoriti cijeli prostor za vaše društvo. Kuglanje je ovdje prikladno i za djecu, a na vama je samo da dođete i prepustite se kvalitetnoj zabavi!

U našoj ponudi možete naći najam staze na 3 sata te najam cipela za sve, stoga ne sumnjamo da ćete se zabaviti u velikom društvu. Zaigrajte najzabavniju igru za čitavo društvo!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate najam staze na 3 sata i cipele za maksimalno 6 osoba. Ponuda vrijedi za max. 6 osoba.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate najam staze na 2 sata i cipele za maksimalno 6 osoba. Ponuda vrijedi za max. 6 osoba.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda iz paketa »Sport i rekreacija« vrijedi od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 15 sati.
  • Ponuda iz paketa »Sport i zabava« vrijedi od nedjelje do četvrtka cijeli dan.
  • Preporučujemo udobnu sportsku obuću i odjeću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
djeca
klima
kuglanje
parking
skupine
wi-fi
3 sata kuglanja
6 pari cipela za kuglanje
Vrijedi pon. - čet. od 9 do 15 sati
Vrijedi za max. 6 osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

2 sata kuglanja
6 pari cipela za kuglanje
Vrijedi ned. - čet. cijeli dan
Vrijedi za max. 6 osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Pretplatite se