Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Adventure park Zadar

Adrenalinski doživljaj i uzbudljiva zabava u blizini Zadra

Adventure Park Zadar prvi je avanturistički adrenalinski park na tom području. Nudi mnoštvo zanimljivih aktivnosti i popratnih sadržaja. Paintball Centar, ZIP Line Park i Adventure Park te Team Building programi dio su njihove raznovrsne ponude. Prostire se na 7000 kvadrata, nekoliko kilometara udaljen od centra grada. Zahtjevni teren s preprekama, koji se nalazi usred šume, predstavlja idealan teren za zabavno igranje paintballa. Dođite po svoju dozu adrenalina!
Kožinska cesta 108, 23231, Kožino, Croatia
098/854-431
Više o ponudi

Iskusite nezaboravnu avanturu i posjetite prvi avanturistički park na zadarskom području. Paintball Centar, ZIP Line Park i Adventure Park te Team Building programi dio su njihove raznovrsne ponude koja nudi mnoštvo zanimljivih aktivnosti i popratnih sadržaja. Adrenalinski park je od centra Zadra udaljen tek nekoliko kilometara, a prostire se na 7000 kvadrata. Dio parka nalazi se na zahtjevnom terenu s preprekama koji se nalazi usred šume te predstavlja idealan teren za paintball. Dođite po svoju dozu adrenalina!

U ponudi naših poklon paketa dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka uz zabavnu adrenalinsku vožnju na velikom zip line-u. U ovom adrenalinskom doživljaju možete uživati sami, a možete i povesti dragu osobu i s njom podijeliti ovo nezaboravno iskustvo. Pored naših poklon paketa možete zaigrati paintball s društvom ili iskusiti zabavni Team Building s ekipom s posla.

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu „Sport i rekreacija“ dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka i 1x vožnja na velikom Zipline-u. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu „Sport i zabava“ dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka i 1x vožnja na velikom Zipline-u. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu „Adrenalinski doživljaj“ dobivate 1h Quad off road tour po divljim cestama i 1x promo DryFit majica SelectBox. Ponuda vrijedi za 2 osobe (1 vozač + 1 suvozač)

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana ranije
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili mailom.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
lijepa priroda
penjanje
skupine
Prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka
1x vožnja na velikom Zip Line-u
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00kn

Prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka
1x vožnja na velikom Zip Line-u
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00kn

1h Quad Off road tour po divljim cestama
1x promo DryFit majica SelectBox
Vrijedi za 1 vozač + 1 suvozač
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se