Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
SPAR AKCIJA 1+1B
Guests winner

Adventure park Zadar

Adrenalinski doživljaj i uzbudljiva zabava u blizini Zadra

Adventure Park Zadar prvi je avanturistički adrenalinski park na tom području. Nudi mnoštvo zanimljivih aktivnosti i popratnih sadržaja. Paintball Centar, ZIP Line Park i Adventure Park te Team Building programi dio su njihove raznovrsne ponude. Prostire se na 7000 kvadrata, a od centra grada udaljen je tek nekoliko kilometara. Zahtjevni teren s preprekama, koji se nalazi usred šume, predstavlja idealan teren za zabavno igranje paintballa. Dođite po svoju dozu adrenalina!
Kožinska cesta 108, 23231, Kožino
01 4572 288
Više o ponudi

Iskusite nezaboravnu avanturu – posjetite Adventure park Zadar, prvi avanturistički park na zadarskom području! Paintball Centar, ZIP Line Park i Adventure Park te Team Building programi dio su njihove raznovrsne ponude koja nudi mnoštvo zanimljivih aktivnosti i popratnih sadržaja. Adrenalinski park je od centra Zadra udaljen tek nekoliko kilometara, a prostire se na 7000 kvadrata. Dio parka nalazi se na zahtjevnom terenu s preprekama koji se nalazi usred šume te predstavlja idealan teren za paintball. Dođite po svoju dozu adrenalina!

U ponudi naših poklon-paketa dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka uz zabavnu adrenalinsku vožnju na velikom ziplineu. U ovom adrenalinskom doživljaju možete uživati sami, a možete i povesti dragu osobu te s njom podijeliti ovo nezaboravno iskustvo. Pored naših poklon-paketa možete zaigrati paintball s društvom ili iskusiti zabavni Team Building s ekipom s posla.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka i 1 x vožnju na velikom ziplineu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka i 1 x vožnju na velikom ziplineu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 h Quad off road tour po divljim cestama i 1 x promo DryFit majicu SelectBox. Ponuda vrijedi za 2 osobe (1 vozač + 1 suvozač).

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
lijepa priroda
panorama
penjanje
piknik
skupine
sportski centar
Prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka
1 x vožnja na velikom ziplineu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00Kn

Prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka
1 x vožnja na velikom ziplineu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

1 h Quad Off road tour po divljim cestama
1 x promo DryFit majica SelectBox
Vrijedi za 1 vozača + 1 suvozača
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se