Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Restoran Ribarska Koliba, Pula

Stogodišnja tradicija ribljih specijaliteta

Restoran Ribarska Koliba riblji je restoran sa stoljetnom tradicijom zbog čega joj mnogi zadovoljni posjetitelji pripisuju naziv „okusi mora“. Ovdje vam nude jedinstveno kulinarsko iskustvo s vrhunskim specijalitetima. Između ostalog, ovdje možete probati raznoliku ribu, hobotnicu s peke uz krumpir na mediteranski način te povrće s raznim začinima. Ovo kultno mjesto u Puli očarat će vas i okusom, ali i prekrasnim pogledom namore s natkrivene terase. Posjetite ovo kultno mjesto u Puli!
Verudela 16, 52100 Pula
052/222-966
Više o ponudi

Ribarska Koliba Resort poziva vas na nezaboravan obrok uz obalu u Restoran Ribarska Koliba. Ovaj à la carte restoran nudi vam samo najbolje od ribljih specijaliteta već puno stoljeće, a brojni zadovoljni posjetitelji opisuju ga kao „okusi mora“. U ljetnim mjesecima, vaše gurmansko opuštanje omogućeno je i na terasi s čarobnim pogledom na more, a između ostalog, probati možete ribu na razne načine, škampe, tjesteninu, hobotnicu s peke, krumpir na mediteranski način i povrće s mediteranskim začinima. U restoranu Ribarska Koliba poslužuju samo svježe ulovljene plodove mora koji će vas oduševiti kvalitetom i okusom. Vašim najmanjima također neće biti dosadno uz vanjsko dječje igralište i druge sadržaje.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći meni iznenađenja u 3 ili 4 slijeda te čašu vina uz glavno jelo. Osim naše ponude, Ribarska Koliba Resort nudi vam luksuzan smještaj nedaleko od centra Pule gdje ćete se opustiti od stresa i napuniti baterije u vrhunskom wellnessu. Opustite sva vaša čula uz Ribarska Koliba Resort!  

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate meni iznenađenja u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate meni iznenađenja u 4 slijeda i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem e-maila.
klima
lijepa priroda
panorama
prenoćište
restoran
romantično
terasa
wi-fi
Žar
Meni iznenađenja u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Meni iznenađenja u 4 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se