Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
AKCIJA 1+1B
Premium partner

Restoran Ribarska koliba, Pula

Stogodišnja tradicija ribljih specijaliteta

Restoran Ribarska koliba riblji je restoran sa stoljetnom tradicijom zbog čega mu mnogi zadovoljni posjetitelji pripisuju naziv „okusi mora“. Ovdje vam nude jedinstveno kulinarsko iskustvo s vrhunskim specijalitetima. Između ostalog, ovdje možete probati raznoliku ribu, hobotnicu s peke uz krumpir na mediteranski način te povrće s raznim začinima. Ovo kultno mjesto u Puli očarat će vas okusom, ali i prekrasnim pogledom na more s natkrivene terase. Posjetite ovo kultno mjesto u Puli!
Verudela 16, 52100 Pula
01 4572 288
Više o ponudi

Ribarska Koliba Resort poziva vas na nezaboravan obrok uz obalu u restoranu Ribarska koliba. Ovaj à la carte restoran već puno stoljeće nudi samo najbolje od ribljih specijaliteta, a brojni zadovoljni posjetitelji opisuju ga nazivom „okusi mora“. U ljetnim mjesecima vaše gurmansko opuštanje omogućeno je i na terasi s čarobnim pogledom na more. U restoranu, između ostalog, možete probati ribu na razne načine, škampe, tjesteninu, hobotnicu s peke, krumpir na mediteranski način i povrće s mediteranskim začinima. U restoranu Ribarska koliba poslužuju samo svježe ulovljene plodove mora koji će vas oduševiti kvalitetom i okusom. Vašim najmlađima također neće biti dosadno uz vanjsko dječje igralište i druge sadržaje.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći meni iznenađenja u 3 ili 4 slijeda te čašu vina uz glavno jelo. Osim naše ponude, Ribarska Koliba Resort nudi vam luksuzan smještaj nedaleko centra Pule gdje ćete se opustiti od stresa i napuniti baterije u vrhunskom wellnessu. Opustite sva vaša čula uz Ribarska Koliba Resort!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni iznenađenja u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni iznenađenja u 4 slijeda i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem e-maila.
klima
lijepa priroda
panorama
prenoćište
restoran
romantično
roštilj
terasa
wi-fi
Meni iznenađenja u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 6. do 10. 9.
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Meni iznenađenja u 4 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 6. do 10. 9.
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se