Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Restoran Noel, Zagreb

Potpuni gastronomski doživljaj

Dugogodišnje iskustvo u vrhunskim i nagrađivanim restoranima kao i brojna putovanja te posjete vrhunskim restoranima i vinarima i vinogradima širom svijeta, vlasnici ovog restorana iskoristili su za otvaranje jednog od najboljih restorana u Zagrebu. Ovo kultno mjesto prelazi okvire suvremenog kulinarstva, a svojim gostima nudi gastronomske trenutke koji se dugo pamte. Izabrati a la carte, tasting menu ili chefs table, iskustvo je neponovljivo!
Ulica popa Dukljanina 1, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Restoran Noel nalazi se u Zagrebu i smatra se jednim od najboljih na ovom području. Ovdje možete očekivati rafinirani ukus u kombinaciji s čudesnom prezentacijom u sljedovima. Hrana za Noel Restaurant osoblje je više nego samo potreba, nego ona predstavlja umjetnost koja iziskuje puno truda. Chef Goran Kočiš usavršio je svoje znanje u renomiranim vrhunskim restoranima te svojim kreacijama pokušava pomaknuti granice moderne kuhinje, ostati korak ispred drugih  i ponuditi najbolje gostu. Sastojci se nabavljaju isključivo preko malih dobavljača koji garantiraju kvalitetu, a jela su sezonska kako bi bila svježa i prikladna.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći meni po izboru Chefa od 3  slijeda. Osim naše ponude, možete se odlučiti i na degustaciju vina koju vodi sommelier kuće. Uživajte u rapsodiji okus!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate Meni od 3 slijeda po izboru Chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem službe za koisnike na e-mail ili telefon
ekološki uzgojeni sastojci
klima
restoran
romantično
vinska karta
wi-fi
Meni od 3 slijeda po izboru Chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se