Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Restoran Mundoaka, Čakovec

Inovativna jela na međimurski način

Restoran Mundoaka jedan je od najboljih restorana u Čakovcu, ali i u cijeloj međimurskoj regiji. Nudi vam kreacije međimurske kuhinje i najbolja domaća i strana vina. Moderan namještaj, dekorativni zastori i topli tonovi na zidovima odaju profinjenost i estetiku prostora. Kulinarsko eksperimentiranje je nit vodilja Mundoake pa budite otvoreni za iznenađenja. Uživat ćete u tradicionalnim međimurskim jelima pripremljenim od najsviježijih sastojaka.
Trg Republike 5, 40000, Čakovec, Croatia
040 385 035
Više o ponudi

Restoran Mundoaka nasato je kao ideja dvojice Newyorčana, Tom Novak Jimi Pierre Antoine, koji su odličili prodrmati temelje međimurske gastro scene. Sve što ne pomišljate da se može staviti na tanjur ili bukovu dasku, a da zvuči kao međimursko – sve to će vam doći na tanjuru ukusno i oku ugodno. Moderan namještaj s jednostavnim, ravnim linijama i topli tonovi na zidovima odaju profinjenost i estetiku prostora. Svojim zanimljivim linijama i materijalima, svaki komad namještaja postaje priča za sebe koja plijeni pozornost i pruža udobnost. Restoran Mundoaka je mjesto gdje možete kušati tradicionalna međimurska jela po izboru uvijek spravljena od s najsvježijih sastojaka. Jela su spravljena oddomaćih namirnica, međimurskih okusa i mirisa, a opet su drugačija i nova. Kulinarsko eksperimentiranje je nit vodilja Mundoake pa budite otvoreni za iznenađenja, upustite se u ugodne debate o hrani i piću, širite vidike.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći večeru od 3 slijeda za dvije osobe uz čašu vina. Uživajte u inovativnoj kuhinji Međimurja!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate večeru od 3 slijeda i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
klima
lijepa priroda
parking
restoran
romantično
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Večera od 3 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Pretplatite se