Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Villa Liburnum

Odmor iz snova u predivnom Zadru

U mirnom dijelu prekrasnog Zadra nalazi se Villa Liburnum. Posjetite je i uživajte u udobnim, prostranim i moderno uređenim sobama te ukusnom doručku koji možete jesti u svojoj sobi ili na balkonu. Ljubazno osoblje hotela učinit će sve kako bi vaš boravak bio što ugodniji i pružit će vam sve potrebne informacije. Dopustite si uživanje u odmoru iz snova i vrhunskoj usluzi. Podijelite to iskustvo sa svojim najmilijima.
Put Plovanije 15A, 23 000 Zadar, Hrvatska
+385 98 180 0901
Više o ponudi

Villa Liburnum, sagrađena 2013. godine, nalazi se u mirnom dijelu predivnog Zadra. Nudi vam vrlo udobne, prostrane i moderno uređene sobe. Također nudi ukusne doručke u kojima možete uživati u svojim sobama ili na balkonima. Idealno je mjesto i za najzahtjevnije putnike, a osoblje hotela učinit će sve kako bi vaš boravak bio što ugodniji.

Sve su sobe klimatizirane, nepušačke te imaju balkon i minibar. Također su opremljene TV-om, sušilom za kosu i svime potrebnim za ugodan boravak. Ljubazno je osoblje tu za vas u svakom trenutku. Možete im se obratiti za sve posebne potrebe, a ako imate rođendan, medeni mjesec ili bilo koju drugu posebnu prigodu za proslavu, potrudit će se učiniti taj dan još posebnijim.

U ponudi naših paketa dobivate noćenje s doručkom u prekrasnoj Villi Liburnum, a u moderno uređenoj sobi dočekat će vas boca vina. Sve kako bi vaš užitak bio što veći. Posjetite Villu Liburnum i uvjerite se u njihovu vrhunsku uslugu.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u Villi Liburnum te bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Najljepši trenutci u dvoje dobivate noćenje s doručkom u Villi Liburnum te bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi u srpnju, kolovozu i rujnu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
lijepa priroda
parking
prenoćište
televizija
wi-fi
1 x noćenje s doručkom
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Rezervacija 7 dana unaprijed

144,99

1 x noćenje s doručkom
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Rezervacija 7 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se