Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Heritage Hotel Jupiter

Odmor u okruženju stoljetne povijesti

Hotel Jupiter nalazi se u središtu 1700. godina stare Dioklecijanove palače, u neposrednoj blizini Jupiterovog hrama i Peristila te poznate splitske Rive. Osjetite atmosferu elegantno uređenog interijera i doživljaj spavanja dok ste okruženi 17. stoljeća starom povijesti u vili rimskog cara. Mjesto je za romantični bijeg, na lokaciji savršenoj za upoznavanje kulture i umjetnosti te za opuštanje u ovom gradu punom života.
Grbovčeva Širina 1, 21000 Split
021/786-500
Više o ponudi

Hotel Jupiter nalazi se u središtu 1700. godina stare Dioklecijanove palače, u neposrednoj blizini Jupiterovog hrama i Peristila. Smješten je na samo par koraka od mnoštva barova i restorana, nadomak Rive. Mjesto je za romantični bijeg, na lokaciji savršenoj za upoznavanje kulture i umjetnosti, te za opuštanje u ovom gradu punom života. Želite li osjetiti atmosferu grada, biti u srcu događanja, spavati i uživati okruženi stoljetnom povijesti u vili Rimskog cara, hotel Jupiter savršen je izbor za vas.

Sobe u hotelu su zamišljene su tako da vam omoguće dobrobit i najvišu kvalitetu spavanja. Sve sobe imaju klima uređaj, izravnu telefonsku liniju, LCD televizor sa kabelskim kanalima, high-speed internet priključak, sef i mini bar. Prije svega tu je atmosfera elegantno uređenog interijera te udobnost madraca i podešavanje temperature u skladu s vašim željama, zatim i higijena, kao odraz naše potpune brige, pri čemu ćete imati osjećaj ugodne svježine. I, konačno, doživljaj spavanja dok ste okruženi 17. stoljeća starom povijesti u vili rimskog cara. Sve ovo garancija je nezaboravnog odmora i opuštanja dostojnog careva.

U ponudi naših paketa možete izabrati između jednog ili dva noćenja s doručkom, a uz to dodatno se opustite uz korištenje saune. Iznenadite najmilije odmorom i opuštanjem u srcu grada Splita.

 

Što dobivate u pokon paketu?

  • U poklon paketu “Čarobni odmor” dobivate 1 noćenje s doručkom u standard sobi, korištenje saune i wi-fi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu “Vikend iz snova” dobivanje 2 noćenja s doručkom u standard sobi, korištenje saune i wi-fi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 6. do 10. mjeseca
  • Ponudu je potrebno rezervirati 15 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.

 

hotel
jacuzzi
klima
sauna
televizija
wi-fi
1x noćenje s doručkom u Standard sobi
Korištenje saune, wi-fi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 6 do 10. mjeseca
Rezervacija 15 dana unaprijed

989.00Kn

2x noćenja s doručkom u Standardnoj sobi
Korištenje saune, wi-fi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 6. do 10. mjeseca
Rezervacija 15 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se