Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Smart partner

Heritage Hotel Jupiter

Odmor u okruženju stoljetne povijesti

Hotel Jupiter nalazi se u središtu 1700 godina stare Dioklecijanove palače, u neposrednoj blizini Jupiterova hrama i Peristila te poznate splitske rive. Osjetite atmosferu elegantno uređenog interijera i doživljaj spavanja dok ste okruženi 17 stoljeća starom povijesti u vili rimskoga cara. Mjesto je idealno za romantični bijeg, na lokaciji savršenoj za upoznavanje kulture i umjetnosti te opuštanje u ovom gradu punom života.
Grbovčeva Širina 1, 21 000 Split
021 786 500
Više o ponudi

Hotel Jupiter nalazi se u središtu 1700 godina stare Dioklecijanove palače, u neposrednoj blizini Jupiterova hrama i Peristila. Smješten je samo par koraka od mnoštva barova i restorana, nadomak rive. Mjesto je idealno za romantični bijeg, na savršenoj lokaciji za upoznavanje kulture i umjetnosti te opuštanje u ovom gradu punom života. Želite li osjetiti atmosferu grada, biti u srcu događanja, spavati i uživati okruženi stoljetnom povijesti u vili rimskoga cara, hotel Jupiter savršen je izbor za vas.

Sobe u hotelu zamišljene su tako da vam omoguće dobrobit i najbolju kvalitetu spavanja. Sve imaju klimatski uređaj, izravnu telefonsku liniju, LCD-televizor s kabelskim kanalima, high-speed internetski priključak, sef i minibar. U njima vlada atmosfera elegantno uređenog interijera, udobnost madraca i osjećaj ugodne svježine dok ste okruženi 17 stoljeća starom povijesti u vili rimskog cara. Moguće je i podešavanje temperature u skladu s vašim željama. Sve ovo garancija je nezaboravnog odmora i opuštanja dostojnog careva.

U ponudi naših paketa možete izabrati između jednog i dvaju noćenja s doručkom, a uz to se dodatno opustite koristeći saune. Iznenadite najmilije odmorom i opuštanjem u srcu grada Splita.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s doručkom u standard sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u superior sobi, korištenje saune i Wi-Fi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivanje 2 noćenja s doručkom u superior sobi, korištenje saune i Wi-Fi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 6. do 10. mjeseca
  • Ponudu je potrebno rezervirati 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
hotel
jacuzzi
klima
sauna
televizija
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u Standard sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 5. do 10. mjeseca
Rezervacija 5 dana unaprijed

599,00Kn79,50

1 x noćenje s doručkom u Superior sobi
Korištenje saune, Wi-Fi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 5. do 10. mjeseca
Rezervacija 5 dana unaprijed

989,00Kn131,26

2 x noćenja s doručkom u Superior sobi
Korištenje saune, Wi-Fi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 5. do 10. mjeseca
Rezervacija 5 dana unaprijed

1.690,00Kn224,30

Pretplatite se