Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Hotel Lapad

Najbolja kombinacija vrhunske usluge i stoljetne tradicije

Smješten na mirnoj lokaciji s pogledom na luku Gruž, hotel Lapad nalazi se u povijesnoj zgradi okruženoj velikim vanjskim bazenom i palmama. Predstavlja savršeno odredište za odmor o kakvom maštate. Vjernost njihovih gostiju dokazuju kako su predanost, strast prema poslu, profesionalnost i timski rad u Lapadu odlična kombinacija koja rezultira izvrsnom uslugom. Posjetite Dubrovnik, biser hrvatskog Jadrana, i opustite se u vrhunskom hotelu sa stoljetnom tradicijom.
Lapadska obala 37, 20000 Dubrovnik
Više o ponudi

Hotel Lapad zasigurno je jedan od simbola Dubrovnika, ne samo kao prestižan turistički proizvod već i sa činjenicom da je među najstarijim hotelima u gradu i samim tim cijelo jedno stoljeće čuva tradiciju i uspomene nekih davnih vremena, jednog drugog Dubrovnika.

Viktorijanska fasada hotela uvijek je bila njegov prepoznatljiv simbol . Lapad je jedan od rijetkih hotela koji je sačuvao svoj izvorni izgled te ga u savršenoj mjeri prilagodio i spojio sa svim prednostima modernog vremena.

Predanost, strast prema poslu, profesionalnost i timski rad u Lapadu odlična su kombinacija za izvrsnu uslugu.

U ponudi naših paketa dobivate 2 noćenja u moderno uređenim sobama, s doručkom posluženim u sobi. Kako bi si dodatno zasladili boravak u hotelu, u sobi će vas dočekati košara s voćem. Posjetite Dubrovnik, biser hrvatskog Jadrana, i prepustite se uživanju u vrhunskom hotelu sa stoljetnom tradicijom.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Čarobni odmor” dobivate 2 noćenja s doručkom u dvokreventoj sobi s balkonom i pogledom na more te košaru s voćem u sobi.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefenom ili putem maila.
  • Ponuda ne vrijedi od 5. do 9. mjeseca  i kada je objekt zatvoren
hotel
klima
parking
televizija
wi-fi
2x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more
Košara s voćem u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 5. do 9. mjeseca i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 7 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se