Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Excellence partner

Port 9 Resort, Hotel Melion

Otkrijte svoju sunčanu stranu

Port 9 Resort smješten je u mirnoj uvali, Zaljevu školjki, udaljenoj približno dva kilometra od starog grada Korčule. Sastoji se od pet paviljona, kompleksa restorana, recepcije i niza sadržaja čija imena simboliziraju djela i putovanja Korčulanina Marka Pola. U odmaralištu dominiraju sadržaji namijenjeni obiteljima s djecom i onima koji žele aktivan odmor u okruženju mora i bogate vegetacije, a sve nedaleko starog grada Korčule.
Dubrovačka cesta 19a, 20 260 Korčula
01 4572 288
Više o ponudi

Port 9 Resort smješten je u mirnoj uvali, Zaljevu školjki, udaljenoj približno dva kilometra od starog grada Korčule. Sastoji se od pet paviljona, kompleksa restorana, recepcije i niza sadržaja čija imena simboliziraju djela i putovanja Korčulanina Marka Pola. U odmaralištu dominiraju sadržaji namijenjeni obiteljima s djecom i onima koji žele aktivan odmor u okruženju mora i bogate vegetacije.

Sve su sobe moderno uređene te klimatizirane, a možete koristiti i besplatan Wi-Fi. Odmaralište ima posebno razvijeni program animacije za najmlađe, dok odrasli mogu uživati u modernom infinity-bazenu.

U ponudi našeg poklon-paketa dobivate priliku za hedonističko uživanje u superior lux sobi Boutique hotela Melion. Isprobajte razne sportske i zabavne sadržaje te kušajte njihovu izvrsnu gastronomsku ponudu. Uz to istražite ljepote grada Korčule i doživite vikend iz snova.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u superior lux sobi Boutique hotela Melion. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi kada je objekt zatvoren.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
animacija
klima
lijepa priroda
panorama
vanjski bazen
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u superior lux sobi hotel Melion
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 7. do 15. 9.
Rezervacija prema raspoloživosti 7 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se