Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Excellence partner

Hotel Korčula de la Ville

Čari stoljetne tradicije uz spektakularan pogled

Na spektakularnoj lokaciji, s preko sto godina tradicije i iskustva, u srcu povijesne jezgre grada Korčule nalazi se Hotel Korčula de la Ville. Unutrašnjost hotela podsjeća na šarm starih venecijanskih vila, dok je njegova posebnost prostrana terasa. Nudi jedinstveni pogled na Pelješki kanal koji uz prizor brodova, jahti i surfera pruža i spektakularnu sliku zalaska sunca. Pogled je to koji ćete bez sumnje zauvijek pamtiti.
Obala dr. Franje Tuđman 5, 20 260 Korčula
01 4572 288
Više o ponudi

Na spektakularnoj lokaciji, s preko sto godina tradicije i iskustva, u srcu povijesne jezgre grada Korčule nalazi se Hotel Korčula de la Ville. Hotel je izgrađen davne 1912. godine, čime je postao spomenik turističke tradicije Korčule i srce korčulanskih turističkih objekata. Građen je od starog kamena, stoga izuzetno podsjeća na šarm starih venecijanskih vila, naročito kada se osvrnemo na njegovu samu unutrašnjost.

Prostrana terasa posebnost je ovog hotela. Nudi jedinstveni pogled na Pelješki kanal koji uz prizor brodova, jahti i surfera pruža i spektakularnu sliku zalaska sunca. Pogled koji ostavlja bez daha otvara vrata hotela, ali, sigurni smo, i vašeg srca. Pogled je to koji ćete bez sumnje zauvijek pamtiti. Stari ljepotan svojim specifičnim šarmom oduševljava već više od 100 godina, a nadamo se da će šarmirati i vas.

U ponudi našeg poklon-paketa dobivate luksuzno uživanje u superior sobi, iz koje se prostire predivan pogled, i bogati doručak. Povedi sa sobom dragu osobu i zajedno istražite čari prekrasne Korčule.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje s doručkom u superior sobi s pogledom na more. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 1. 7. do 15. 9. i kada je objekt zatvoren.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
hotel
klima
lijepa priroda
panorama
parking
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u superior sobi s pogledom na more
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 7. do 15. 9.
Rezervacija prema raspoloživosti 7 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se