Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Moderna arhitektura i mediteranski šarm

Punta Skala nedvojbeno je jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj, a upravo tamo smjestio se Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Uživajte u luksuzu i opuštajućem mediteranskom stilu odmah uz more. Inovativan dizajn, zadivljujući panoramski položaj te iznimno raznovrstan svijet wellnessa čine hotel Iadera najboljom hrvatskom SPA-destinacijom. U Hotelu & Spa Iadera razmazit ćete sva svoja osjetila i prikupiti novu snagu i energiju.
Ul. I 125, 23231, Petrčane, Croatia
023/555-601
Više o ponudi

Punta Skala nedvojbeno je jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj. Uživajte u luksuzu i opuštajućem mediteranskom stilu odmah uz more. Inovativan dizajn, zadivljujući panoramski pogled i iznimno raznovrstan svijet wellnessa čine ovaj hotel najboljom hrvatskom SPA-destinacijom!

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u svojoj ponudi ima 210 soba i apartmana iz kojih se pruža veličanstven pogled na more. U hotelu možete uživati u Acquapura SPA wellnessu koji se prostire na čak 6000 kvadrata. Turska Hammam kupka i zemljana sauna s panoramski pogledom samo su dio njegove bogate SPA ponude.

Hotel vam nudi nevjerojatnu udobnost i ekskluzivnu uslugu s 5 zvjezdica, a zasigurno ćete uživati u ponudi raznovrsnih kulinarskih delicija. U Hotelu & Spa Iadera uživajte u raznovrsnim kulinarskim atrakcijama alpsko-jadranske kuhinje sa svim njezinim finesama. Dalmatinska mediteranska kuhinja sa svojim jakim utjecajem iz Italije nadopunjuje kuhinjom hrvatskog zaleđa koja je prožeta austro-ugarskim utjecajima. No moći ćete uživati i u pokojem specijalitetu iz talijanske, austrijske i južnotirolske kuhinje.

Bogatu ponudu sportskih i rekreativnih programa od srpnja 2018. godine dodatno će dopuniti novi sportski tereni na otvorenom. Od tenisa do odbojke na pijesku, od golfa do badmintona i košarke – sve je moguće i ništa ne stoji na putu vašem aktivnom odmoru!

Postoji mnogo razloga da se veselite svojem sportskom, aktivnom odmoru u rajskoj Punta Skali nadomak Zadra.

U ponudi naših poklon paketa dobivate 2 noćenja u predivnom objektu Hotel & Spa Iadera s bogatim i ukusnim doručkom za dvije osobe, a pored ponude naših paketa možete uživati u relaksirajućem Acquapura SPA wellnessu.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Vikend iz snova“ dobivate 2 noćenja s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefenom ili putem maila.
  • Ponuda ne vrijedi od 6. do 9. mjeseca

 

hotel
sauna
unutarnji bazen
vanjski bazen
wellness
wi-fi
2x noćenje s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 6. do 9. mj.
Rezervacije 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se