Excellence partner

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Moderna arhitektura i mediteranski šarm

Punta Skala nedvojbeno je jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj, a upravo tamo smjestio se Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Uživajte u luksuzu i opuštajućem mediteranskom stilu odmah uz more. Inovativan dizajn, zadivljujući panoramski položaj te iznimno raznovrstan svijet wellnessa čine hotel Iadera najboljom hrvatskom SPA-destinacijom. U Hotelu & Spa Iadera razmazit ćete sva svoja osjetila te prikupiti novu snagu i energiju.
Ul. I 125, 23231, Petrčane, Hrvatska
01/4572-288
Više o ponudi

Punta Skala nedvojbeno je jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj. Uživajte u luksuzu objekta Falkensteiner Hotel & Spa Iadera i opuštajućem mediteranskom stilu odmah uz more. Inovativan dizajn, zadivljujući panoramski pogled i iznimno raznovrstan svijet wellnessa čine ovaj hotel najboljom hrvatskom SPA-destinacijom!

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u svojoj ponudi ima 210 soba i apartmana iz kojih se pruža veličanstven pogled na more. U hotelu možete uživati u wellnessu objekta Acquapura SPA koji se prostire na čak 6000 kvadrata. Turska Hammam kupka i zemljana sauna s panoramskim pogledom samo su dio bogate spa-ponude.

Hotel vam nudi nevjerojatnu udobnost i ekskluzivnu uslugu s 5 zvjezdica, a zasigurno ćete uživati u ponudi raznovrsnih kulinarskih delicija. U Hotelu & Spa Iadera uživajte u raznovrsnim kulinarskim atrakcijama alpsko-jadranske kuhinje sa svim njezinim finesama. Dalmatinska mediteranska kuhinja svojim jakim utjecajem iz Italije nadopunjuje kuhinju hrvatskog zaleđa. Također, prožeta je i austro-ugarskim utjecajima, no moći ćete uživati i u pokojem specijalitetu iz talijanske, austrijske i južnotirolske kuhinje.

Bogatu ponudu sportskih i rekreativnih programa od srpnja 2018. godine dodatno će dopuniti novi sportski tereni na otvorenom. Od tenisa do odbojke na pijesku, od golfa do badmintona i košarke – sve je moguće i ništa ne stoji na putu vašem aktivnom odmoru!

Postoji mnogo razloga da se veselite svom sportskom, aktivnom odmoru u rajskoj Punta Skali nadomak Zadra.

U ponudi našeg poklon-paketa dobivate dva noćenja u predivnom objektu Hotel & Spa Iadera s bogatim i ukusnim doručkom za dvije osobe, a pored ponude naših paketa možete uživati u relaksirajućem wellnessu objekta Acquapura SPA.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 6. do 9. mjeseca

 

hotel
sauna
unutarnji bazen
vanjski bazen
wellness
wi-fi
2 x noćenje s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 6. do 9. mjeseca
Rezervacije 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se