Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Hotel Dubrovnik, Zagreb

Dugogodišnja tradicija u centru Zagreba

Hotel Dubrovnik luksuzan je hotel (****) u centru Zagreba. Svoja vrata gostima otvorio je još 1929. godine. Idealna lokacija na glavnom trgu (Trgu bana Josipa Jelačića) jamči vam dinamično okruženje u kojem ste vi u centru događanja. Prošetati možete i do Dolca, Arheološkog muzeja, Muzej moderne umjetnosti te Zagrebačke katedrale. Hotel Dubrovnik jamči vam nezaboravan odmor i opuštanje u luksuzu. Odvojite vrijeme za sebe i osjetite puls glavnoga grada Hrvatske!
Gajeva ulica 1, 10 000 Zagreb
01 4863 512
Više o ponudi

Hotel Dubrovnik svoja je vrata otvorio 1929. godine na idealnoj lokaciji u samom centru Zagreba. I dan-danas svojim sobama (214) i apartmanima (8) jamči svakom gostu toplo prijateljsko okruženje te luksuzan smještaj.

Sve glavne atrakcije i događaji vama su nadohvat ruke. Počevši od kolodvora, pa sve do Trga bana Josipa Jelačića, Zagrebačke katedrale, Dolca, Arheološkog muzeja, Muzeja moderne umjetnosti i ostalih. Uz kulturne atrakcije u neposrednoj vam je blizini i mnoštvo dućana, restorana i kafića, svaki jedinstven po nečemu. Hotel Dubrovnik ponosi se profesionalnim i ljubaznim osobljem koje će vaš odmor učiniti još boljim. Ako organizirate konferenciju ili seminar, ovaj hotel pravo je mjesto za vas sa svom potrebnom tehničkom opremom i modernim multifunkcionalnim dvoranama.

U ponudi našeg poklon-paketa pronaći ćete noćenje u deluxe sobi ili sobi višeg ranga (ovisno o raspoloživosti), VIP-tretman po dolasku te parking gratis. Osim naše ponude u hotelu Dubrovnik možete pronaći i restoran American Steak & Grill House, specijaliziran za američke kulinarske delicije sa žara, stoga možete probati slavne odreske kao što su T-bone, New York i Porterhouse, ali i ostale američke specijalitete poput prženih krumpirića.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje u deluxe sobi, VIP-tretman i besplatan parking. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu možete iskoristiti petkom, subotom i nedjeljom.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Termin nije moguće rezervirati za vrijeme Adventa.
apartmani
dizalo
hotel
klima
konferencijska sala
parking
prenoćište
restoran
wellness
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi Hotela Dubrovnik
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

1x noćenje u deluxe sobi
1x večera od 3 slijeda u American Steak & Grill House
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija 3 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se