Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Boutique Hotel Boškinac, Novalja

Spoj tradicije i modernog dizajna

Ova oaza mira udaljena 700 metara od mora i 2 kilometra od grada Novanje već godinama ovaj privlači goste željne moderne bajke. Posebnost Boutique Hotela Boškinac leži u individualnom pristupu, priči svake sobe koje ime dobivaju po lokalnim objektima ili biljkama, izvrsnom hotelskom restoranu s velikim izborom vina, te spektakularnom vanjskom bazenu idealnom za promatranje bajnih zalazaka sunca. Idilično okruženje vas poziva na bajkovitu šetnju i potpuno uživanje.
Škopaljska Ulica 220, 53291 Novalja
053 663 500
Više o ponudi

Boutique Hotel Boškinac nalazi se kod Novalje na sanjivom otoku Pagu. Svaka soba ovoga hotela ima posebnu priču iza sebe te je nazvana po lokalnim objektima ili biljkama. Opustite se u sobi Sarbun koja označava pješčanu plažu na otoku ili sobi Lavanda koja podsjeća na mirisnu čaroliju otoka. Svaka je soba opremljena vlastitom bojom koja dočarava specifičnu atmosferu, a čarolija se nastavlja vrsnom uslugom uz piće dobrodošlice i uz mirisne doručke jutrom. U potpunosti se opustite u vanjskom bazenu i udobnim ležaljkama te dočekajte zalazak sunca u prekrasnoj prirodi.

U ponudi iz našeg poklon paketa naći ćete piće dobrodošlice, 1x noćenje s doručkom, koištenje bazena, interneta i parkinga, a da odete s najboljim dojmom, na odlasku dobivate poklon iznenađenja. Uz našu ponudu, u hotelu možete naći izvrstan restoran s domaćim delicijama te se prošetati ili provozati prirodom koja vas okružuje- maslinici, vinogradi te borova šuma.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate piće dobrodošlice, 1x noćenje s doručkom, korištenje infinity bazena, Wi-Fi, parking te poklon iznenađenja na odlasku. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od srpnja do rujna i kada je hotel zatvoren.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
biciklistička-staza
hotel
hotelski restoran
parking
planinarenje
plaža
plivanje
restoran
vanjski bazen
vinska karta
Piće dobrodošlice
1 noćenje u sobi s doručkom
Poklon iznenađenja na odlasku
Korištenje infinity bazena, Wi-Fi i parking
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 7. do 9. mjeseca i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 7 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se