Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Premium partner

Boutique Hotel Boškinac, Novalja

Spoj tradicije i modernog dizajna

Ova oaza mira udaljena je 700 metara od mora i 2 kilometra od grada Novalje. Već godinama Boutique Hotel Boškinac privlači goste željne moderne bajke. Posebnost hotela leži u individualnom pristupu, priči svake sobe, koje ime dobivaju po lokalnim objektima ili biljkama, izvrsnom hotelskom restoranu s velikim izborom vina te spektakularnom vanjskom bazenu idealnom za promatranje bajnih zalazaka sunca. Idilično okruženje poziva vas na bajkovitu šetnju i potpuno uživanje.
Škopaljska Ulica 220, 53 291 Novalja
01 4572 288
Više o ponudi

Boutique Hotel Boškinac nalazi se blizu Novalje, na sanjivom otoku Pagu. Svaka soba ovoga hotela ima posebnu priču iza sebe te je nazvana po lokalnim objektima ili biljkama. Opustite se u sobi Sarbun, koja označava pješčanu plažu na otoku, ili sobi Lavanda, koja podsjeća na mirisnu čaroliju otoka. Svaka je soba opremljena vlastitom bojom i dočarava specifičnu atmosferu, a čarolija se nastavlja vrsnom uslugom uz piće dobrodošlice i mirisne doručke jutrom. U potpunosti se opustite u vanjskom bazenu i udobnim ležaljkama te dočekajte zalazak sunca u prekrasnoj prirodi.

U ponudi našeg poklon-paketa naći ćete piće dobrodošlice, noćenje s doručkom, korištenje bazena, interneta i parkinga. Kako biste otišli s najboljim dojmom, na odlasku dobivate poklon iznenađenja. Uz našu ponudu u hotelu možete pronaći izvrstan restoran s domaćim delicijama te prošetati prirodom koja vas okružuje (maslinici, vinogradi, borova šuma) ili provozati se.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate piće dobrodošlice, noćenje s doručkom, korištenje infinity-bazena, Wi-Fi, parking te poklon iznenađenja na odlasku. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od srpnja do rujna i kada je hotel zatvoren.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
biciklistička-staza
hotel
hotelski restoran
parking
planinarenje
plaža
restoran
vanjski bazen
vinska karta
Piće dobrodošlice
1 x noćenje u sobi s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 7. do 9. mj. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 7 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se