Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Fitness Blue Gym, Rijeka

Kontinuiranim vježbanjem do savršenstva

Fitness Blue Gym poznat je po radnoj i prijateljskoj atmosferi, uzajamnom poticanju članova i stalnom nadzoru ljubaznih trenera i to na nekoliko lokacija. Za njih dobri rezultati dolaze u obliku zadovoljnih članova koji se stalno vraćaju, a za to se brine tim koji se neprestano usavršava i prati svjetske trendove. Ulaganjem su stekli reputaciju u Rijeci i okolici, pa su uvijek omiljeno i posjećeno mjesto. Fitness Blue Gym omiljeni je riječki fitness trend!
Omladinska 8, 51000 Rijeka
01 4572 288
Više o ponudi

Fitness Blue Gym već godinama uživa povjerenje klijenata koji dolaze kako bi dobili najbolje rezultate. Cilj kojemu u Blue Gymu teže na svim lokacijama su zadovoljni klijenti te prijateljski odnos prema svakom pojedincu. Fitness Blue Gym prepoznatljiv je po radnoj i prijateljskoj atmosferi, uzajamnom poticanju članova te nadzoru trenera koji se konstantno obrazuju i usavršavaju kako bi ostali u skladu s trendovima. Osim što pružaju mjesto na koje se klijenti iznova vraćaju, bave se trgovinom fitness opreme i mogu se pohvaliti skladištem koje je konkurentno u Hrvatskoj, a i šire. Postanite dio riječkog fitness trenda!

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između fitness basic programa s korištenjem teretane 3 puta tjedno ili gold personal programa s individualnim treningom (8 sati mjesečno). Pokrenite se i preuzmite brigu o svome tijelu!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate fitness basic program s mjesečnom članarinom za korištenje teretane 3 x tjedno. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate fitness basic program s mjesečnom članarinom za korištenje teretane 3 x tjedno. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate gold personal program s izradom individualnog programa treniranja i 8 sati mjesečno s trenerom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
  • Ponuda vrijedi na bilo kojoj od lokacija Fitness Blue Gyma.
  • Ne zaboravite ponijeti ručnik i vodu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
fitness
klima
parking
skupine
sportski centar
wi-fi
Fitness basic program
Mjesečna članarina za korištenje teretane 3 x tjedno
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Fitness basic program
Mjesečna članarina za korištenje teretane 3 x tjedno
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Gold personal program
8 sati mjesečno s osobnim trenerom
Izrada osobnog programa treninga
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se