Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Fitness Blue Gym, Rijeka Fitness Blue Gym, Rijeka Fitness Blue Gym, Rijeka Fitness Blue Gym, Rijeka Fitness Blue Gym, Rijeka
Smart partner

Fitness Blue Gym, Rijeka

Kontinuiranim vježbanjem do savršenstva

Fitness Blue Gym poznat je po radnoj i prijateljskoj atmosferi, uzajamnom poticanju članova i stalnom nadzoru ljubaznih trenera i to na nekoliko lokacija. Za njih dobri rezultati dolaze u obliku zadovoljnih članova koji se stalno vraćaju, a za to se brine tim koji se neprestano usavršava i prati svjetske trendove. Ulaganjem su stekli reputaciju u Rijeci i okolici, pa su uvijek omiljeno i posjećeno mjesto. Fitness Blue Gym omiljeni je riječki fitness trend!
Omladinska 8, 51000 Rijeka
051 512 682
Više o ponudi

Fitness Blue Gym već godinama uživa povjerenje klijenata koji dolaze kako bi dobili najbolje rezultate. Cilj kojemu u Blue Gymu teže na svim lokacijama su zadovoljni klijenti te prijateljski odnos prema svakom pojedincu. Fitness Blue Gym prepoznatljiv je po radnoj i prijateljskoj atmosferi, uzajamnom poticanju članova te nadzoru trenera koji se konstantno obrazuju i usavršavaju kako bi ostali u skladu s trendovima. Osim što pružaju mjesto na koje se klijenti iznova vraćaju, bave se trgovinom fitness opreme i mogu se pohvaliti skladištem koje je konkurentno u Hrvatskoj, a i šire. Postanite dio riječkog fitness trenda!

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između fitness basic programa s korištenjem teretane 3 puta tjedno ili gold personal programa s individualnim treningom (8 sati mjesečno). Pokrenite se i preuzmite brigu o svome tijelu!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate fitness basic program s mjesečnom članarinom za korištenje teretane 3 x tjedno. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate fitness basic program s mjesečnom članarinom za korištenje teretane 3 x tjedno. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate gold personal program s izradom individualnog programa treniranja i 8 sati mjesečno s trenerom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
  • Ponuda vrijedi na bilo kojoj od lokacija Fitness Blue Gyma.
  • Ne zaboravite ponijeti ručnik i vodu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
fitness
klima
parking
skupine
sportski centar
Fitness basic program
Mjesečna članarina za korištenje teretane 3 x tjedno
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Fitness basic program
Mjesečna članarina za korištenje teretane 3 x tjedno
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Fitness basic program
Mjesečna članarina za korištenje teretane 3 x tjedno
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Gold personal program
8 sati mjesečno s osobnim trenerom
Izrada osobnog programa treninga
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se