Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac Villa Annette, Rabac
Premium partner

Villa Annette, Rabac

Luksuzna villa u jedinstvenom kvarnerskom zaljevu

Villa Annette izrasla je iz tišine i ljepote krajolika na zaštićenom dijelu obronka nad Rabačkim zaljevom uz prekrasan panoramski pogled na kvarnerske otoke Cres, Lošinj i Unije. Prepoznatljiva je po kreativnoj i mediteranskoj izvornoj hrani, prostranim, udobnim, luksuznim i funkcionalnim smještajnim jedinicama. Priča priču o jedinstvenom kvarnerskom škampu, istarskoj povijesti, neodoljivim mirisima, okusima i bojama Mediterana.
Raška ul. 19, 52 221 Rabac
052 884 222
Više o ponudi

Sve ono što gost očekuje (ugodnu dobrodošlicu, uslužnost i profesionalnost osoblja, obiteljsko okruženje, tradiciju, specifične mirise i delicije Istre) dovelo je hotel Villa Annette do renomirane pozicije u turizmu na istočnoj obali Istre. I to ne samo zbog prepoznatljive kreativne i mediteranske izvorne hrane, prostranih, udobnih, luksuznih i funkcionalnih smještajnih jedinica. Broj četiri specifičan je za ovaj hotel. Villa Annette otvorena je 2004. godine, ocijenjena je četirima zvjezdicama, a i jedan je od četiriju najboljih hotela na istarskom poluotoku. Prema mišljenju većine vinskih kritičara i stručnjaka istarska vina spadaju na sam vrh hrvatskih vina.

U ponudi naših poklon-paketa birajte između jednog i dvaju noćenja s doručkom pod maslinama na zaštićenom dijelu obronka nad Rabačkim zaljevom. Pritom uživajte u prekrasnom panoramskom pogledu na Kvarnerske otoke Cres, Lošinj i Unije. Baš vam taj pogled s terasa njezinih smještajnih jedinica može ispričati priču o hrani, vinu i maslinovom ulju, tartufima iz obližnjega Čepićkog polja, priču o jedinstvenom kvarnerskom škampu, istarskoj povijesti, običajima, mirisima i bojama Mediterana.

U Villi Annette nalazi se restoran koji njeguje originalne recepte temeljene na istarskim plodovima. To su gljive iz labinskih šuma, tartufi iz Čepićkog polja, bundeve, divlje šparoge, kesteni, mediteransko bilje. Ako ste poznavatelj ili samo ljubitelj vina, pozivamo vas da kušate ponajbolja istarska vina u autentičnim vinarijama Istre. Kušajte ih u kombinaciji s tradicionalnim jelima pripravljenim u restoranima na atraktivnim lokacijama. Naučite ponešto o povijesti, običajima i hrani u idiličnoj atmosferi Istre. U restoranu se nalazi enoteka s više od 120 vrsta vina, a njihovi somelijeri preporučit će vam vina koja se sljubljuju s jelom. Članovi obitelji Peršić, kao i osoblje hotela, potrudit će se uljepšati vam odmor i učiniti da se kući vratite puni dojmova, utisaka i želje za povratkom u hotel Villa Annette.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom (classic suite) i bocu vina VA Selection u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom (classic suite) i bocu vina VA Selection u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Dodatne upute

  • Sve pakete potrebno je rezervirati 4 dana unaprijed telefonski.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponuda ne vrijedi od 15. 6. do 15. 9.
hotel
hotelski restoran
klima
panorama
terasa
wi-fi
1x noćenje s doručkom u classic suiteu
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 15. 6. do 15. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

1x noćenje s doručkom u classic suiteu
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 15. 6. do 15. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

2x noćenje s doručkom u classic suiteu
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 15. 6. do 15. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

2x noćenje s doručkom u classic suiteu
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 15. 6. do 15. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se