Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
Smart partner

Vila Podvin

Noćenje u vili s tradicijom koja seže u 14. stoljeće

Vila Podvin seže u daleko 14. stoljeće. Nekadašnja staja 1968. pretvorena je u moderan restoran sa sobama. Istražite tradiciju upoznajući lokalne sastojke i običaje. Vilu krase vitraje umjetnika Stane Kregara. Kušajte lokalne specijalitete koje će vam pripremiti kuhar Uroš Štefelin i njegov tim, kreatori novih jela slovenske kuhinje. Vila Podvin nudi sedam različitih soba s balkonom, a doručak će vam biti poslužen u sobu ili vrt.
Mošnje 1, 4240 Radovljica, Slovenija
00386 8 384 3470
Više o ponudi

Vila Podvin nalazi na imanju Grad Podvin, 2 km od stare jezgre grada Radovljice. Nekada je bila staja, a 1968. godine pretvorena je u restoran s nekoliko soba. U njoj istražite tradiciju kušajući lokalne sastojke i namirnice lokalnih proizvođača te domaća jela. Chef Uroš oživljava zaboravljena tradicionalna slovenska jela i pića pomoću sezonskih namirnica iz vrta i okolnih farmi. Modernim tehnikama i vlastitom kreativnošću nadograđuje jela slovenske kuhinje.

Oni su ponosni što im kuću krasi vitraje umjetnika Stane Kregara i što domaća jela chef Uroš Štefelin pretvara u nova jela slovenske kuhinje. Svake prve subote u mjesecu, u svom vrtu, domaćin Podvin predstavlja svoje partnere, sastojke, autohtone sorte i uređen atelje keramike sa starim vretenom te pokazuje kako se izrađuje posuđe. Vila Podvin član je Kuća s tradicijom, ali ona također ima posebnu povijesnu vrijednost. Upravo je na domaćinstvu Podvin napisan slovenski ustav!

U našoj ponudi možete birati noćenje za dvije osobe te večeru u četiri slijeda ili ručak. Vila Podvin nudi sedam različitih soba s balkonom, a doručak će vam biti poslužen u sobu ili vrt.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom i ručak Okusi Radol’ce. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed
  • Termin možete rezervirati telefonski.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
klima
parking
restoran
romantično
terasa
wi-fi
1x noćenje s doručkom
1x ručak Okusi Radol'ce
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

989.00Kn

2x noćenje s doručkom
1x ručak Okusi Radol'ce
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se