Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Pole dance Artitudo

Život je prekratak da biste ga trošili na dosadno vježbanje!

Plesni studio Artitudo otkriva vam zbog čega su djevojke diljem svijeta poludjele za plesom oko šipke. Nudimo vam jedinstveni koncept treninga koji je stvoren za izgradnju ženskog tijela i vašeg samopouzdanja. Zaljubite se u ovu odličnu rekreaciju i sport te probudite u sebi emocije koje će vas ponovo oživjeti! Javite se s pouzdanjem - stručno i vrhunsko osoblje vam je na raspolaganju! Budite ponovo rođene uz pole dance!
Svete Ane 87, 31000 Osijek
01 4572 288
Više o ponudi

Aerial Arts Artitudo je plesni studio u Osijeku pod vodstvom Športsko-plesne udruge Artitudo, koja je osnovana 2012. godine.

Plesni studio Artitudo namijenjen je djevojkama koje dijele istu strast prema plesu kao mi te žele u intimnom prostoru s puno pozitivne energije pobjeći od svakodnevne rutine. Uložile smo jako puno ljubavi i truda u naš studio i on je postao naš drugi dom, pa želimo da se svaka nova djevojka u njemu osjeća jednako ugodno.

Prvi smo na ovom području uveli novi oblik rekreacije S-factor (S kao prirodni oblik ženskog tijela, S kao senzualnost, S kao snaga i S kao samopouzdanje) i novu plesnu disciplinu pole dance (ples na šipci), koja osvaja srca mnogobrojnih djevojaka i žena diljem svijeta.

Pole dance je sve popularniji oblik rekreacije jer objedinjuje vježbe pilatesa i plesa te senzualne pokrete i akrobacije na šipci, pretvarajući klasičnu tjelovježbu u zabavnu fizičku aktivnost. Ono što ples oko šipke čini još zanimljivijim je razina snage, gracioznosti, fleksibilnosti i samopouzdanja stečena kroz tako zabavnu, sexy i poticajnu tjelesnu aktivnost koja zapošljava sve mišiće, a gotovo ni ne znate da ste vježbali jer vrijeme jednostavno leti.

Dođite u naš studio i učinite si život ljepšim i zabavnijim.

animacija
glazba uživo
klima
sportski-centar
Početnički stupanj pole dancea
8 privatnih treninga s trenerom
2 treninga S-factora
1 grupni trening i trening fleksibilnosti
Poklon iznenađenja
Vrijedi za 1 osobu / Rezervacija 1 dan

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se