Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Projekt Spirala - škola preživljavanja

Programi preživljavanja u urbanoj i prirodnoj divljini

Projekt Spirala osnovan je 2008. godine s ciljem oslobođenja od pretjeranog stresa modernog života, buđenja ljudskih potencijala, vraćanja kreative u međuljudske odnose, vraćanja kontakta između čovjeka i prirode te pokretanja brige za sebe i okolinu. Sve navedeno u Spirali se postiže radionicama, seminarima te pojedinačnim terapijskim i spiritualnim tehnikama. U projektu Spirala ljudi će pronaći svoju ravnotežu s prirodom.
Celovška cesta 317, 1210 Ljubljana - Šentvid, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Projekt Spirala je ideja koja dolazi iz akademije pod nazivom Black Raven Wilderness Academy, a ima za cilj transformirati naše živote kroz radionice, seminare i pojedinačne tehnike te nam omogućiti da pobjegnemo od stresa modernog načina života. Osim već poznatih kampova za preživljavanje u prirodi, organiziraju i radionice temeljene na zanimljivim osnovnim tehnikama opstanka u prirodi. Ispitajte sebe i svoje sposobnosti te koliko daleko ste spremni ići kako bi iskusili neuobičajene situacije.

Ekipa ovog projekta uči te zapaliti vatru bez upaljača, izrađivati drvene žlice i filtere za vodu, pripremati hranu iznad vatre, plesti košare od prirodnih materijala, izrađivati skloništa za hitne slučajeve i učiti tehnike za prevladavanje vrućine i hladnoće. Također, možete doživjeti spavanje na drvetu, a uče vas i tehnikama samopomoći u prirodi. To i još puno drugih zanimljivih situacija koje ne doživljavate svakodnevno isprobajte s Projektom Spirala.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu Sport i rekreacija  dobit ćete sat i pol vremena radionice paljenja vatre bez šibica ILI  sat i pol vremena radionice izrade drvenih žlica ILI radionicu izrade filtra za vodu u istom vremenu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu Sport i zabava dobivate 3 sata radionice pletenja košara od prirodnih materijala ILI 3 sata radionice izrade hitnog skloništa  ILI 3 sata radionice jestivog bilja i njegove upotrebe. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • Poklon paket Adrenalinski doživljaji pruža vam dan preživljavanja u divljini (8-10 sati) s osnovama preživljavanja uz jedan obrok,užinu i piće ILI divlju čajanku i romantičan piknik. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • Poklon paket XXL Extreme omogućit će vam dan preživljavanja u prirodi s noćenjem na drvetu, 3 šumska obroka i prijevoz, program vještina po izboru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisne upute:

  • Preporučujemo udobnu obuću i odjeću.
  • Rezervacija je potrebna 5 dana unaprijed.
  • Radionice se provode s minimalnim brojem sudionika.
animacija
djeca
kampiranje
lijepa priroda
parking
skupine
1,5 h radionice paljenja vatre bez šibica
ILI izrade drvenih žlica
ILI izrade vodenog filtra
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

185.00Kn

2,5 - 3 h radionice pletenja košara iz prirodnih materijala
ILI izrade hitnog skloništa
ILI radionice jestivog bilja i njegove upotrebe
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

299.00Kn

Dan preživljavanja u prirodi (8 - 10 sati)
Osnove preživljavanja
Ručak, užina i piće
ILI divlja čajanka i romantični piknik
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

599.00Kn

Dan preživljavanja u prirodi s noćenjem na drvetu
3 šumska obroka i prijevoz
Program vještina po izboru polaznika
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se