Guests winner

Pustara Višnjica, Slatina

Nezaboravno iskustvo u slavonskoj oazi mira

U sklopu agro-turističkog imanja Pustara Višnjica nalaze se hotel i restoran Višnjica, koji će zahvaljujući prelijepom rustikalnom ambijentu, uz prvoklasnu uslugu, najbolje delicije, vrhunska vina i aperitive iz domaće proizvodnje vaš boravak u ovoj slavonskoj oazi mira učiniti čarobnim i nezaboravnim. Odmorite se, zabavite i doživite prelijepo iskustvo uz turističke sadržaje i aktivnosti te bogatu ponudu vrhunski opremljenog Hotela Višnjica, koji će zadovoljiti svačije potrebe!
Višnjica bb, Višnjica, 33520 Slatina
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Višnjica nalazi se u samome srcu agro-turističkog imanja Pustara Višnjica. Njegovo okruženje vaš će boravak u ovoj slavonskoj oazi mira učiniti čarobnim i nezaboravnim. Naime, hotel se nalazi u okružju velebnih starih stabala nekadašnjih grofovskih perivoja i obnovljenih štala s koralima za konje. Svi su interijeri Hotela Višnjica pomno osmišljeni i vrhunski opremljeni kako bi zadovoljili svačije potrebe, uz poseban naglasak na sigurnosti djece. Sobe imaju ažurirani multimedijski sustav i besplatnu Wi-Fi mrežu – za vaš odmor i opuštanje.

U sklopu Hotela Višnjica nalazi se restoran s delicijama koje se temelje na svježim namirnicama iz domaće proizvodnje i uzgoja. Naglasak je na kuhinji nadahnutoj bogatom tradicionalnom recepturom slavonskoga kraja. Restoran također organizira brojna događanja.

Odmorite se, zabavite i doživite nezaboravno iskustvo uz turističke sadržaje i aktivnosti te bogatu ponudu Hotela Višnjica, kao i vrhunsku gastronomsku ponudu. Neka vaš boravak na agro-turističkom imanju Višnjica bude doživljaj za pamćenje!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Agroturizam dobivate 1 x noćenje s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate piće i kolač dobrodošlice + 1 x noćenje s doručkom + 1 x cjelodnevni najam bicikala. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Agroturizam dobivate piće i kolač dobrodošlice + 1 x noćenje s doručkom + 1 x domaću večeru + 1 x cjelodnevni najam bicikala. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće i kolač dobrodošlice + 1 x noćenje s doručkom + 1 x bogatu večeru i butelju vina + 1 x druženje s konjima, timarenje i pokazno jahanje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate piće i kolač dobrodošlice + 2 x polupansion + 2 x butelju vina po izboru + 1 x druženje s konjima, timarenje i pokazno jahanje + 1 x cjelodnevni najam bicikala. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
hotel
hotelski restoran
klima
lijepa priroda
restoran
televizija
wi-fi
Piće i kolač dobrodošlice
1 x noćenje s doručkom
1 x cjelodnevni najam bicikala
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

Piće i kolač dobrodošlice
1 x noćenje s doručkom
1 x bogata večera i butelja vina
1 x druženje s konjima i pokazno jahanje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

Piće i kolač dobrodošlice
2 x polupansion
2 x butelja vina po izboru
1 x druženje s konjima, timarenje i pokazno jahanje
1 x cjelodnevni najam bicikala
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se