Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Smart partner

Restoran Pustara Višnjica, Slatina

Vrhunske gastronomske delicije na agro-turističkom imanju Višnjica

U sklopu agro-turističkog imanja Višnjica nalazi se restoran Hotel Višnjica koji u predivnom rustikalnom ambijentu uz prvoklasnu uslugu, vrhunska vina i aperitive iz domaće proizvodnje nudi i najbolje delicije.
Višnjica bb, Višnjica, 33520 Slatina
033 401 652
Više o ponudi

Hotel Višnjica nalazi se u samome srcu agro-turističkog imanja Pustara Višnjica. Njegovo okruženje vaš će boravak u ovoj slavonskoj oazi mira učiniti čarobnim i nezaboravnim. Naime, hotel se nalazi u okružju velebnih starih stabala nekadašnjih grofovskih perivoja i obnovljenih štala s koralima za konje. U sklopu Hotela Višnjica nalazi se restoran s delicijama koje se temelje na svježim namirnicama iz domaće proizvodnje i uzgoja. Naglasak je na kuhinji nadahnutoj bogatom tradicionalnom recepturom slavonskoga kraja. Restoran također organizira brojna događanja, kao što su krstitke, prva pričest i krizma, rođendani, vjenčanja, poslovni ručkovi ili večere te božićni i novogodišnji domjenci.

Na imanju Pustara Višnjica nalazi se i konoba Kotač. Riječ je o idealnom mjestu za dnevne posjete i ugodna druženja na prekrasnoj, sunčanoj terasi ili intimna druženja uvečer, u opuštajućem ambijentu uz živo pucketanje vatre iz kamina. U konobi Kotač uživat ćete u tradicionalnim jelima poput slavonskog čobanca, fiš paprikaša, svinjetine i janjetine s roštilja te odojka, ali i jela poput pljeskavica i ćevapčića. Posebno treba istaknuti specijalitete kuće kao što su jelenji file i biftek u umaku.

Omogućite svojim nepcima upečatljivo i nezaboravno putovanje kroz povijest gastro užitaka!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate piće dobrodošlice + 1 x slavonski pladanj i čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice + 1 x ručak ili večeru od 3 slijeda po izboru chefa + 1 x čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik
djeca
klima
lijepa priroda
restoran
Žar
Piće dobrodošlice
1 x slavonski pladanj i čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185,00Kn24,55

Piće dobrodošlice
1 x ručak ili večera od 3 slijeda po izboru chefa
1 x čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Pretplatite se