Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Hotel Planinka Hotel Planinka Hotel Planinka Hotel Planinka Hotel Planinka Hotel Planinka Hotel Planinka Hotel Planinka Hotel Planinka Hotel Planinka

Hotel Planinka

Doživite luksuz netaknute prirode u zagrljaju alpske klime

Hotel Planinka izuzetno je odredište kojeg odlikuju toplo gostoprimstvo, njegovana tradicija, zeleni okoliš i izvrstan izbor kulinarskih delicija. Ova posebna lokacija, Ljubno ob Savinji, zaradila je nagradu Slovenia Green za destinaciju na kojoj možete provesti nezaboravan odmor. Otkrijte Hotel Planinka s jedinstveno uređenim sobama, dizajniranim da upotpune vaš odmor. Restoran koji poslužuje vrhunsku tradicionalnu kuhinju uz vinsku pratnju, pružit će vam nezaboravno kulinarsko iskustvo.
Plac 7, 3333 Ljubno
00386 031 327 597
Više o ponudi

Dobrodošli u Gornju Savinjsku dolinu, zemlju raznolikih iskustava. Šarena slika prirode, zelenih i nadahnjujućih kutova alpskog svijeta, aktivna avanturistička lutanja, zdrava i opuštajuća energija i kulturni ritam koji spaja moderno i prijašnje vrijeme.

Otkrijte Hotel Planinka 4 ****, doživite luksuz netaknute prirode u zagrljaju alpske klime u srcu Ljubnog ob Savinji s jedinstveno uređenim sobama i ambijentom dizajniranim da upotpuni vašu dušu.

Jednostavno savršenstvo
Posebnost hotela Planinka je njegova elegantna atmosfera koja je u kombinaciji s vrhunskom hotelskom udobnošću, jednostavnošću, ali i stilskom opremom i individualnom uslugom gosta. Njegovih četrnaest izuzetnih soba bile su opremljene s velikim oprezom do zadnjeg detalja.

Tradicionalna jela s elementima vrhunske kuhinje
Restoran hotela Planinka jedan je od najboljih restorana u Sloveniji. Možete birati između tri sale koje su elegantno namještene i mogu primiti do 70 ljudi. Chef Zdravko Robič i njegov tim oduševljavaju svoje goste domaćim jelima s međunarodnim dodirom. Sommelier Igor Dorner Radosavljević brine se za širok izbor slovenskih i stranih vina i prikladno ih preporučuje uz jela.

Bezvremenska elegancija hotelskih soba
Oni koji zakorače kroz veličanstven ulaz hotela Planinka dobivaju najavu bezvremenske elegancije hotelskih soba. Tople boje, lokalni drveni namještaj i nježno gostoprimstvo daju vam poseban dodir netaknute prirode u zagrljaju alpske klime.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1x noćenje s doručkom, meni od 3 slijeda (juha, glavno jelo, desert) i poklon dobrodošlice u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2x noćenja s doručkom, bocu pjenušca i poklon dobrodošlice u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili mailom.
hotel
internet-link
lijepa priroda
prenoćište
skupine
vinska karta
1x noćenje s doručkom
Meni u 3 slijeda (juha, glavno jelo, desert)
Poklon dobrodošlice u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

144,991.092,43Kn

2x noćenja s doručkom
Boca pjenušca
Poklon dobrodošlice u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se