Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Rekreacijski studio Žana, Rijeka Kantrida

Idealno mjesto za oblikovanje tijela

Rekreacijski studio Žana prepoznat među klijentima kao idealno mjesto za provođenje vježbi za oblikovanje tijela. 2014. godine postao je veći za još jednu dvoranu koja je opremljena vrhunskom opremom za kružni trening renomiranog svjetskog proizvođača TECHNOGYM. Njegujući holistički pristup u radu, studio odiše ugodnom atmosferom kako bi se klijenti mogli što bolje opustiti.
Vere Bratonje 28/1, 51000 Rijeka
01 4572 288
Više o ponudi

Posvetivši svoj profesionalni život zdravlju, njezi i uljepšavanju ženskog tijela nakon 12 godina rada u kozmetičkoj djelatnosti u vlasnici se probudila želja pružiti svojim klijenticama nešto više vezano uz zdravlje i ljepotu tijela. Iz te ideje izrastao je i Rekreacijski studio Žana na Kantridi.

Studio je prepoznat među klijentima kao idealno mjesto za provođenje vježbi za oblikovanje tijela. 2014. godine postao je veći za još jednu dvoranu koja je opremljena vrhunskom opremom za kružni trening renomiranog svjetskog proizvođača TECHNOGYM. Njegujući holistički pristup u radu, salon i studio odišu ugodnom atmosferom kako bi se klijenti mogli što bolje opustiti.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate Kružni Funkcionalni trening i mjesečnu članarinu za 4 dolaska na vježbanje.  Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate Kružni Funkcionalni trening i mjesečnu članarinu za 10 dolazaka na vježbanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije treninga
  • Rezervaciju paketa je potrebno napraviti 3 dana prije dolaska.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
skupine
Kružni Funkcionalni trening
Mjesečna članarina za 4 dolaska na vježbanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Kružni Funkcionalni trening
Mjesečna članarina za 10 dolazaka na vježbanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se