Ekspres božićna dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
SPAR AKCIJA 1+1B
Guests winner

Restoran Čiže, Trviž

Vrhunsko gastronomsko iskustvo usred predivna krajolika i bogate povijesti

Resort Čiže otvoren je 2016. godine u naselju Trviž u središnjoj Istri kao savršeno mjesto za odmor, boravak s djecom, kućne ljubimce, kampiranje, ali i aktivni odmor. U Resortu Čiže, okruženome predivnim krajolicima i brojnim srednjovjekovnim gradićima, naći ćete restoran s posebnom vrstom kulinarskog doživljaja i jelima pripremljenima od svježih domaćih proizvoda.
Škorpeti 25n, 52424 Motovun
099 3682 514
Više o ponudi

U Resortu Čiže poslužuju se tradicionalna jela pripremana od proizvoda istarskih proizvođača s okolnih polja. Restoranski prostor pomno je uređen, s probranim namještajem i zidnim staklenim panelima koji se sklapaju i rasklapaju u skladu s vremenom i dobi dana te tako stvaraju ugodnu atmosferu u svakoj prilici.

Maštoviti ambijent postignut kontrastom između prirodnih materijala uključujući cink, bakar i mramor te crnih tonova stolica i moderno popločenog poda nadopuna je gastronomskom doživljaju zbog kojega ćete se u Resort Čiže rado vraćati. Od hladnih i toplih predjela, juha i tjestenina, sve do jela od mesa i ribe te deserata, restoran Resorta Čiže ima sve što je potrebno za garantirani užitak.

Osim istarskih delicija, u Resortu Čiže kušajte i svježe mljevenu kavu, osvježavajuća bezalkoholna i alkoholna pića te poznata i priznata lokalna vina. Resort Čiže pravo je gastronomsko otkriće središnje Istre!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju “istarski pijat”. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate “domaći meni” u 3 slijeda i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate “Čiže meni” u 4 slijeda i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate “istarski meni” u 5 sljedova i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
klima
lijepa priroda
parking
restoran
vinska karta
wi-fi
Degustacija "istarski pijat"
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

"Domaći meni" u 3 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

"Čiže meni" u 4 slijeda
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

450.00Kn

"Istarski meni" u 5 sljedova
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se