Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Restoran Hotel Kovač

Raznovrsna ponuda jela u seoskoj autohtonoj kuhinji

Restoran se nalazi u sklopu Hotela Kovač. U ponudi imaju širok izbor klasičnih jela i jela tipičnih za ova mjesta. Na jelovniku mogu se naći jelenje salame, kobasice, zaseke, pastrve u marinadi, korado sa suhim mesom, čobanac, furmanski ričet, punjena teletina i mnogi drugi domaći specijaliteti. Hotel nudi i smještaj u kojem možete odsjesti. Okolica nudi pregršt mogućnosti za izlete, ribolov i boravak u prirodi.
Sela 5, 1337 Osilnica
041 652 048
Više o ponudi

Restoran Hotel Kovač nalazi se u Osilnici. Interijer restorana uređen je u etno stilu Petra Klepca. U restoranu je 110 sjedećih mjesta, a na ljetnoj natkrivenoj terasi 70 mjesta.

Uz klasična jela, u ponudi imaju i domaće specijalitete kuće koji će Vas oduševiti. Među njima:juneća juha s mesnim džepićima, salama od divljači, korada sa suhim mesom, čobanac. Možete birati i između brojnih domaćih slasticapita od skute, čokoladna torta od oraha, rolada od borovnica. Čak je i kruh uvijek svjež i domaći, jer se peče nekoliko puta dnevno.

Nakon ručka možete prošetati uz rijeku Kolpu, posjetiti Nacionalni park Risnjak ili prošetati brojnim poznatim stazama. U našoj ponudi možete dobiti meni od 3 ili 5 slijedova i prepustiti se božanstvenim okusima domaće kuhinje uz autentičnu kuhinju.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate ručak KOVAČ (meni sa svinjetinom: predjelo, juha, glavno jelo s prilozima, salata, desert). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje+ dobivate ručak GEBARSKE DOBROTE (meni s teletinom: predjelo, juha, glavno jelo sa prilozima, salata, desert). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate ručak KOLPSKI MENU (riblji meni: predjelo, juha, glavno jelo s prilozima, salata, desert). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate ručak PETRA KLEPCA (jelovnik od divljači: predjelo, juha, glavno jelo s prilozima, salata, desert). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili putem e-maila.
djeca
internet-link
lijepa priroda
panorama
restoran
skupine
Ručak KOVAČ (meni sa svinjetinom: predjelo, juha, glavno jelo s prilozima, salata, desert)
Vrijedi za 2 osobe
Rezeravcija 2 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Ručak KOLPSKI MENU (riblji meni: predjelo, juha, glavno jelo s prilozima, salata, desert)
Vrijedi za 2 osobe
Rezeravcija 2 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Ručak PETRA KLEPCA (jelovnik od divljači: predjelo, juha, glavno jelo s prilozima, salata, desert)
Vrijedi za 2 osobe
Rezeravcija 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se