Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Excellence partner

Restoran Krištof

Moderne kulinarske ideje na temeljima tradicije

Restoran Krištof orijentiran je na moderne kulinarske ideje koje leže na temeljima slovenske tradicionalne kuhinje i svjetskog kulinarstva. Njihova filozofija kuhanja temelji se na svježim sezonskim namirnicama. Restoran ima i bogatu vinsku kartu, pa ljubitelji i poznavatelji vina mogu uživati u njih čak 150. Vina će se izvrsno slagati s pomno spravljenim jelima, pa je ovaj restoran pravi gurmanski i hedonistički raj za sve gastro entuzijaste.
Predoslje 22, 4000 Kranj, Slovenija
+386 4135 8786
Više o ponudi

 

Restoran Krištof, koji se smjestio u srcu Gorenjske, u selu Predoslje kod Kranja, nudi neograničene kulinarske užitke u ugodnoj atmosferi. Iako je ugostiteljstvo oduvijek bilo dio obitelji Bolka, danas zajedno traže načine kako bi povezali budućnost i svoje korijene, prošlost i prirodu. Glavna smjernica i misija restorana je suvremena i globalna kulinarska nadogadnja jela temeljnim na tradiciji. Cijelokupna filozofija restorana temelji se na sezonski svježim, lokalnim sastojcima, nadopunjenim odabranim vinima slovenskih i stranih vinara. Iz tog razloga godišnje zamljenjuju najmanje 4 liste menija kao i tjedne jelovnike, a njihova vinska karta obuhvaća preko 150 vrsta buteljiranih vina. Vrata restorana otvorena su od ponedjeljka do subote. U drvenim kućicama u vrtu može uživati do 6 osoba.

Na prijelazu novog tisućljeća su uvršteni za mnoge ljestvice najboljih slovenskih restorana. Na samom vrhu su još i danas, uzpravo izrazloga što su prema glasovima Chefs & Foodies Academy i posjetitelja 2018. godine proglašeni za najbolji restoran sjeverne Slovenije te se time uvrstili na popis 5 najboljih restorana Slovenije. Njihova priča uključuje lokalno okruženje, održivi razvoj, proizvodnju organske hrane i društvenu odgovornost. Uvjerite se sami i uđite u njihov svijet. Naučite jedinstvenu priču o očuvanju kulturne i obiteljske baštine i brigu za naslijeđe tradicije gostoprimstva u skladu sa suvremenim kulinarskim trendovima.

U našoj ponudi možete izabrati između jela sa 3 ili 4 slijeda, gdje se ugostiteljsko osoblje bez sumnje brine i za najzahtjevnija nepca.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate vaučer u vrijednosti paketa.
  • U poklon-paketu Najbolji užitci dobivate vaučer u vrijednosti paketa.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate vaučer u vrijednosti paketa.
  • U poklon-paketu Neprcjenjivi doživljaj dobivate vaučer u vrijednosti paketa.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
klima
parking
restoran
terasa
Žar
Dobivate vaučer u vrijednosti paketa
Rezervacija 1 dan prije

44,99

Dobivate vaučer u vrijednosti paketa
Rezervacija 1 dan prije

44,99

Dobivate vaučer u vrijednosti paketa
Rezervacija 1 dan prije

89,99

Dobivate vaučer u vrijednosti paketa
Rezervacija 1 dan prije

89,99

Pretplatite se