Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Restoran Krištof

Moderne kulinarske ideje na temeljima tradicije

Restoran Krištof orijentiran je na moderne kulinarske ideje koje leže na temeljima slovenske tradicionalne kuhinje i svjetskog kulinarstva. Njihova filozofija kuhanja temelji se na svježim sezonskim namirnicama. Restoran ima i bogatu vinsku kartu, pa ljubitelji i poznavatelji vina mogu uživati u njih čak 150. Vina će se izvrsno slagati s pomno spravljenim jelima, pa je ovaj restoran pravi gurmanski i hedonistički raj za sve gastro entuzijaste.
Predoslje 22, 4000 Kranj, Slovenija
00386 4135-8786
Više o ponudi

 

Restoran Krištof, koji se smjestio u srcu Gorenjske, u selu Predoslje kod Kranja, nudi neograničene kulinarske užitke u ugodnoj atmosferi. Iako je ugostiteljstvo oduvijek bilo dio obitelji Bolka, danas zajedno traže načine kako bi povezali budućnost i svoje korijene, prošlost i prirodu. Glavna smjernica i misija restorana je suvremena i globalna kulinarska nadogadnja jela temeljnim na tradiciji. Cijelokupna filozofija restorana temelji se na sezonski svježim, lokalnim sastojcima, nadopunjenim odabranim vinima slovenskih i stranih vinara. Iz tog razloga godišnje zamljenjuju najmanje 4 liste menija kao i tjedne jelovnike, a njihova vinska karta obuhvaća preko 150 vrsta buteljiranih vina. Vrata restorana otvorena su od ponedjeljka do subote. U drvenim kućicama u vrtu može uživati do 6 osoba.

Na prijelazu novog tisućljeća su uvršteni za mnoge ljestvice najboljih slovenskih restorana. Na samom vrhu su još i danas, uzpravo izrazloga što su prema glasovima Chefs & Foodies Academy i posjetitelja 2018. godine proglašeni za najbolji restoran sjeverne Slovenije te se time uvrstili na popis 5 najboljih restorana Slovenije. Njihova priča uključuje lokalno okruženje, održivi razvoj, proizvodnju organske hrane i društvenu odgovornost. Uvjerite se sami i uđite u njihov svijet. Naučite jedinstvenu priču o očuvanju kulturne i obiteljske baštine i brigu za naslijeđe tradicije gostoprimstva u skladu sa suvremenim kulinarskim trendovima.

U našoj ponudi možete izabrati između jela sa 3 ili 4 slijeda, gdje se ugostiteljsko osoblje bez sumnje brine i za najzahtjevnija nepca.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate poklon bon u vrijednosti 40 eur.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera poklon bon u vrijednosti 80 eur.
  • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci dobivate poklon bon u vrijednosti 40 eur.
  • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji poklon bon u vrijednosti 80 eur.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
klima
parking
prostor za pušače
restoran
terasa
Žar
Meni u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe

44,99338,98Kn

Meni u 4 slijeda
Vrijedi za 2 osobe

89,99678,03Kn

Pretplatite se