Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.

Restoran Laurus

Sinonim za kuhinju visoke kvalitete i spektakularan pogled na Kvarner

Restoran Laurus sinonim je za kuhinju visoke kvalitete, bogatu vinsku kartu, romantičan ambijent i spektakularan pogled na Kvarner s otocima. Zaista, teško je riječima predočiti koliko je pogled s terase ovog restorana uistinu poseban. Da biste se uvjerili u tu ljepotu, osjetili dašak poznate vološčanske tramontane, i uživali u zalasku sunca za Učkom ili u pogledu na Kvarner obasjan mjesečevom svjetlošću svakako posjetite ovaj restoran.
Nova cesta 12a, 51410 Opatija
01 4572 288
Više o ponudi

Restoran Laurus utemeljen je 2003, a vodi ga vlasnik Krunoslav Kapetanović. Vrlo brzo postao je poznat po vrhunskoj i inovativnoj kuhinji, a taj je pristup zadržan do danas, kada je Laurus posebno omiljen među gostima koji cijene originalno spravljena jela sljubljena s vrhunskim vinima.

Restoran Laurus dio je hotela Villa Kapetanović  i nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete uz ekskluzivno pripremljena jela od najboljih sezonskih namirnica.

Laurus je sinonim za kuhinju visoke kvalitete, bogatu vinsku kartu, romantičan ambijent i spektakularan pogled na Kvarner s otocima. Teško je riječima predočiti koliko je pogled s terase restorana uistinu poseban. Zaista, trebate doći da biste se uvjerili u tu ljepotu, osjetili dašak poznate vološčanske tramontane, i uživali u zalasku sunca za Učkom ili u pogledu na Kvarner obasjan mjesečevom svjetlošću.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, couvert i meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
panorama
restoran
terasa
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Piće dobrodošlice
Couvert
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se