Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Restoran Lesnika, Mozirje

Upoznajte novu priču s tradicijom

Restoran Lesnika u Mozirju daje prednost svježim i lokalnim sezonskim namirnicama, kojima prilagođavaju i sezonski meni. Njihova se ponuda temelji na tradicionalnoj slovenskoj hrani. Brinu se o svim obrocima, od doručka do večere, a između možete se prepustiti hladnom naresku s delicijama lokalnih farmera i utažiti žeđ čašom dobrog lokalnog vina ili kraft piva.
Na trgu 32, 3330 Mozirje, Slovenija
014572288
Više o ponudi
Kolenčevu kuću na trgu u Mozirju sagradili su Kolenci početkom 19. stoljeća. U početku je kuća bila zamišljena kao dvor, no kasnije su u njoj radili hotel Turist, a zatim gostionica Kozorog. Priča o restoranu Lesnika započela je 2014. godine, kada je obitelj Potočnik iz Rečice na Savinji odlučila vratiti život u staru kuću i započeti novu priču.

Njegov sin Luka bio je impresioniran bakinim gostoprimstvom i dobrom domaćom hranom. Njegova strast prema ugostiteljstvu konačno je sazrela kada je tijekom studija upoznao svijet ugostiteljstva i testirao se u ulozi konobara i kuhara.

Njihova se ponuda temelji na tradicionalnoj slovenskoj hrani. Prednost imaju svježi i lokalni sezonski sastojci na temelju kojih se sezonski jelovnik kontinuirano prilagođava. Brinu se o obrocima, od doručka do večere, ali možete se prepustiti samo narescima s delicijama lokalnih poljoprivrednika i utažiti žeđ čašom dobrog lokalnog vina ili kraft piva. Uz stalnu ponudu, mogu vas razmaziti svakodnevno nudeći raznovrsne grickalice i ručkove.

U ugodnom ambijentu njihovog kafića možete se prepustiti užicima šalice odabrane kave i priuštiti si neke slatke trenutke dana s domaćim pecivima.

Poseban prostor je njihov podrum. U njoj će se dobro osjećati svi koji se vole družiti i zabavljati uz čašu vina ili piva. Prostor je također izvrstan za zatvorene zabave, proslave, godišnjice i zabave. U ponudi imaju više od 80 različitih vrsta vina slovenskih i stranih vinara. Ljubitelji piva mogu birati između mnogih vrsta piva raznih slovenskih i stranih pivovara. Prednost daju manjim, ali zanimljivim i visokokvalitetnim pivovarama, obogaćujući tako raznolikost ponude.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon paketu Stol za dvoje dobivate dva slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu Gurmanski stol dobivate tri slijeda s jednim pićem. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu Ekstravagantna večera dobivate jelovnik od četri slijeda s ​​jednim pićem. Ponuda vrijedi za 2 osobe

 

Korisni savjeti:
  • Ponuda ne vrijedi između 9 i 13 sati te nedjeljom i ponedjeljkom.
  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
klima
restoran
terasa
vinska karta
Meni u 2 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 1 dan ranije

44,99

Meni u 3 slijeda + jedno piće
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 1 dan ranije

64,99

Meni u 4 slijedova + jedno piće
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 1 dan ranije

89,99

Pretplatite se