Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Smart partner

Restoran Stari Puntijar, Zagreb

Autohtoni duh Zagreba i bezvremenski specijaliteti

Restoran Stari Puntijar u neposrednoj blizini samog centra Zagreba poziva vas da kušate dobra, stara i tradicionalna hrvatska jela. Antikni namještaj i zidovi ukrašeni slikama i novinskim člancima pridaju dojmu ugodnog ambijenta, a uslužno osoblje i vrhunska gastronomija jamče potpuni užitak. Nađite vremena te uživajte u kulinarskom iskustvu i ugodnoj atmosferi restorana Stari Puntijar. Jamčimo vam nezaboravno iskustvo, stoga požurite s rezervacijama!
Gračanska cesta 65, 10000 Zagreb
01 4675 600
Više o ponudi

Hotel Puntijar novi je vrhunski boutique hotel-muzej s 4 zvjezdice smješten u Gračanima. Ovaj novootvoreni boutique hotel nalazi se u elitnom dijelu grada Zagreba, a opet u neposrednoj blizini samog centra grada (5 minuta vožnje). Otvorenje Hotela Puntijar nastavak je obiteljske ugostiteljske tradicije duge 175 godina. Temeljna ideja hotela je očuvati i prenositi „zagrebački štih“ na svoje goste, ali i buduće naraštaje. Namijenjen je svakom ljubitelju bezvremenskog ambijenta.

Za okus tradicije brine se restoran Stari Puntijar, gdje možete isprobati tradicionalnu hrvatsku kuhinju. Pomno odabrani i restaurirani antikni namještaj čini kompletan interijer originalnim. Zidove krasi više od 700 slika, fotografija i originalnih novinskih članaka koji vas uvode u povijesnu priču o Zagrebu i Hrvatskoj. Ugostiteljska tradicija obitelji započinje 1838. godine kada je otvorena prva gostiona u Gračanima. Tijekom godina su se obiteljske gostione nalazile na nekoliko lokacija u gradu. Godine 1920. Gjuro Puntijar gradi obiteljsku kuću na Gračanskoj cesti, gdje je 1987. otvoren restoran Stari Puntijar.

Obitelj Puntijar ljubav prema ugostiteljstvu, gastronomiji i tradiciji njeguje već 175 godina. U našoj ponudi imat ćete priliku uživati u pripremi tradicionalnih hrvatskih jela te zagrebačkoj tradiciji i kulturi. Birajte između večere od 3, 4 ili 5 sljedova hrane te pojedinih vina najboljih godišta. Kroz bogat i osebujan vinski podrum provest će vas vrlo susretljivo osoblje te vam odgovoriti na svako pitanje i preporučiti adekvatno vino uz pojedino jelo za gastronomski doživljaj. Doživljaj povijesti ne bi bio potpun bez okusa tradicije. Muzej gastronomije i specijaliteti pripremani po originalnim recepturama starih kuharica u restoranu Stari Puntijar svakog će ljubitelja gastronomije odvesti na putovanje kroz povijest hrvatske nacionalne kuhinje.

Osim naše ponude, opustite se u Hotelu Puntijar koji svojim gostima nudi 34 unikatno uređene prostrane sobe, uključujući dva junior apartmana i jedan kraljevski apartman, kavanu te kongresnu dvoranu za 60 osoba. Iako je zagrada hotela potpuno nova, interijer odražava razna umjetnička i povijesna razdoblja Zagreba i Hrvatske. Namještaj i ostali predmeti u hotelu pažljivo su odabrani i restaurirani, a potječu iz različitih krajeva Hrvatske ili pripadaju obiteljskom nasljeđu.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice, večeru u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate piće dobrodošlice, večeru u 4 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, večeru u 5 sljedova + bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
klima
prenoćište
restoran
romantično
vinska karta
Žar
Piće dobrodošlice
Večera u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 4 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 5 sljedova
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se