Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Restoran Triangel Boutique

Elegancija, vrhunska kuhinja i zadivljujući pogledi: razmazite se u hotelskom restoranu Triangel Boutique

Triangel Boutique Hotel nudi Vam odmor u jednom od najljepših kutaka u zagrljaju Julijskih Alpa i Nacionalnog parka Triglav. Odvojite vrijeme za sebe u zagrljaju jedinstvene prirode u hotelu, koja vam nudi mogućnost da se razmazite u restoranu, wellnessu, fitnessu ili prekrasnoj prirodi u okruženju. Odlučite se za nezaboravno gurmansko iskustvo u prekrasnoj dolini Gornje Save u podnožju Martuljek grupe.
Zgornje Rute 9, 4282 Gozd Martuljek
Više o ponudi

Svojom iznimnom lokacijom, Triangel Boutique Hotel jedan je od najljepših kutaka Julijskih Alpa i Nacionalnog parka Triglav i nudi vam beskrajne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom i mogućnost opuštajućeg odmora. Ima veličanstven pogled i mješavinu tradicije i modernosti s ljubaznim i gostoljubivim osobljem. Hotel s četiri zvjezdice nudinekoliko različitih mogućnosti smještaja, kao i mogućnost posjeta hotelskom wellness i fitnessu, gdje možete ojačati i razmaziti svoje tijelo i duša.

Hotel također ima restoran Triangel koji se fokusira na lokalne i slovenske sastojke i nudi bogatu kulinarsku raznolikost . Uživajte u maštovitim sezonskim jelima pripremljenim na moderan način. Lokalno alpsko i mediteransko-kraško okruženje inspiracija je za jela koja se pripremaju u restoranu Triangel. Svoje nepce možete razmaziti i na terasi s koje se pruža prekrasan pogled na Martuljku grupu koja oduzima dah. U hladnijim večerima pruža se i romantična toplina uz vanjski kamin pod zvjezdanim nebom.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate meni od 3 slijeda i čašu pjenušca ili domaćeg vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni od 4 slijeda i čašu pjenušca ili domaćeg vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Okusi vrhunskih chefova dobivate meni od 5 slijeda i butelju domaćeg vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
hotel
lijepa priroda
panorama
parking
restoran
wi-fi
Meni od 3 slijeda
Čaša pjenušca ili domaćeg vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija najmanje 2 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Meni od 4 slijeda
Čaša pjenušca ili domaćeg vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija najmanje 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se