Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
SPAR AKCIJA 1+1B

Restoran Veganšpek, Zagreb

Vrhunska mesna i veganska jela u modernom restoranu

Zagrebački restoran Veganšpek povezao je dvije naizgled nespojive kuhinje: vegansku i mesnu. U oba slučaja riječ je o zdravoj i kvalitetnoj prehrani, pa restoran nudi zdrava, izbalansirana i raznolika jela pripremljena od svježih i sezonskih namirnica, zbog čega će ovdje svatko pronaći nešto za sebe! Restoran Veganšpek u Zagrebu pravo je mjesto za gurmanski užitak svih onih koji vole mesne specijalitete, kao i onih koji vole vegansku hranu. Ovaj je restoran stoga moderni spoj najboljeg od obaju svjetova!
Ul. Nikole Tomašića 6A, 10000 Zagreb, Hrvatska
01 4572 288
Više o ponudi

Zagrebački restoran vrlo zanimljiva imena – Veganšpek – povezao je dvije naizgled nespojive kuhinje: vegansku i mesnu. U oba slučaja riječ je o zdravoj i kvalitetnoj prehrani. Restoran Veganšpek nudi zdrava, izbalansirana i raznolika jela pripremljena od svježih i sezonskih namirnica iz dva naizgled nespojiva svijeta, zbog čega će ovdje svatko pronaći nešto za sebe!

U restoranu Veganšpek možete kušati okrepljujuću miso juhu, pikantnu udon tjesteninu s povrćem, tofuom i algama, a isto tako i biftek sa salatom od ječma i daikonom te goveđi jezik s rižotom od hrena i spiruline – kao i još mnogo toga!

Osim vrhunske ponude, zanimljiv je i interijer restorana, na kojem su radile arhitektica i scenografkinja Jana Piacun te slikarica Jelena Bando, koja je priču restorana Veganšpek likovno oblikovala.

Odvažite se stoga na nešto novo i prepustite se kulinarskim užicima u modernom i neuobičajenom interijeru restorana Veganšpek koji najbolje izražava njegov jednako moderni duh!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, meni u 3 slijeda po izboru chefa i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
klima
restoran
romantično
terasa
vinska karta
wi-fi
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se