Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Restoran Zlatovčica

Restoran Hotel Jezero u srcu Julijskih Alpa

A la carte restoran s natkrivenom terasom Zlatovčica nudi biranu hranu i bogatu vinsku ponudu najboljih slovenskih vinara. Riba s Bohinjskog jezera - zlatna ribica - nazvana je po restoranu, to je njihov specijalitet. U dnevnom jelovniku kuhari kombiniraju okuse i sezonske delicije. Restoran je poznat po raznolikoj ponudi ribe i ostalih jela, širokom izboru slovenskih vrhunskih vina i slastica iz lokalne slastičarnice.
Ribčev Laz 51, 4265 Bohinjsko jezero
00386 4 572 91 00
Više o ponudi

Restoran Zlatovčica smješten je u hotelu Jezero tik uz Bohinjsko jezero u srcu Julijskih Alpa, gdje možete napuniti pluća svježim planinskim zrakom i diviti se prekrasnim bojama planina pri zalasku sunca. A la carte restoran s natkrivenom terasom Zlatovčica nudi biranu hranu i bogatu vinsku ponudu najboljih slovenskih vinara. Riba s Bohinjskog jezera – zlatna ribica – nazvana je po restoranu, to je njihov specijalitet. U dnevnom jelovniku kuhari kombiniraju okuse i sezonske delicije. Restoran je poznat po raznolikoj ponudi ribe i ostalih jela, širokom izboru slovenskih vrhunskih vina i slastica iz lokalne slastičarnice.

Hotel Jezero smješten je tik uz smaragdno Bohinjsko jezero, okružen Julijskim Alpama, što je pravo alpsko iskustvo. Udahnite svježi planinski zrak i uživajte u prekrasnom krajoliku ovog prekrasnog mjesta. Postoje brojne aktivnosti u okolici hotela. Možete se voziti biciklom, šetati oko jezera ili se voziti brodom ili kanuom po jezeru, otići do vodopada Savica i žičarom na Vogel, odakle se pruža prekrasan pogled na Bohinjsko jezero, a zimi možete i skijati na Vogelu. Zbog svog položaja odličan je izbor i za sve koji se žele popeti na neku od okolnih planina.

 

Što dobivate u paketu?

  • Poklon paket “Gurmanski stol” uključuje aperitiv i jelovnik od 4 slijeda. Ponuda vrijedi za dvije osobe.
  • Poklon paket “Ekstravagantna večera” uključuje aperitiv, jelovnik od 4 slijeda i bocu vina. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Korisne napomene :

  • Potrebna je prethodna rezervacija.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Jelovnik od 4 slijeda:
  • biljni svježi sir u kriški dimljenog sira na kotletu od bundeve
  • juha od šparoga
  • file zlatne ribice pržen u tvrdom brašnu na heljdinoj kaši s gljivama
  • slatko iznenađenje za dvoje

 

hotel
internet-link
parking
restoran
terasa
wi-fi
Aperitiv
Jelovnik s 4 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija unaprijed

64,99489,67Kn

Aperitiv
Jelovnik s 4 slijeda
Boca vina
Rezervacija unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se