Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Rimske Terme

Prepustite se uživanju u stilu starih Rimljana

Već su stari Rimljani poznavali ljekovite učinke termalne vode te su na istom mjestu izgradili sustav bazena s toplom i hladnom vodom. Bazeni Rimskih termi izgrađeni su po uzoru na rimska kupališta, napunjeni su ljekovitom termalnom vodom i rasprostiru se na 450 kvadratnih metara. Priuštite si odmor od stresne svakodnevice, vratite se prirodi i osjećajte se dobro. Rimske terme sa svojom jedinstvenom termalnom vodom dočarat će vam pravi rimski raj.
Više o ponudi
Rimske Terme nalaze se u neposrednoj blizini Rimskih Toplica, jednog od najljepših mjesta u Sloveniji. Svakom gostu nude odmor od užurbane svakodnevice pune žurbe i stresa. U prekrasnom ambijentu Rimskih Termi možete se predati užicima uljekovitoj termalnoj vodi iz dubina Amalijinog ili Rimskog izvora.

Priuštite si najbolje što vam nudi ovo sjecište tradicije i suvremenosti. Termalna voda u Rimskim Termama jedna je od najbogatijih i najzdravijih u Sloveniji. Akrotermalna voda blagotvorno djeluje na ljudsko tijelo i pomaže pri liječenju raznih tegoba kao što su neurološka, ortopedska, reumatična i plućna oboljenja. Izvori u termama duboki su više od 1000 metara, a  kristalno čisti zrak i netaknuti šumski krajolik pozitivno utječu na regeneraciju cjelokupnog organizma i sam proces liječenja.

U bogatoj ponudi naših poklon-paketa možete pronaći noćenje s doručkom, klasičnu masažu te piće dobrodošlice ili cjelodnevnu ulaznicu za bazene, antistresnu masažu, spa-manikuru i spa-pedikuru te dubinsko čišćenje lica. Odaberite samo najbolje za sebe i uživajte u cjelovitoj ponudi Rimskih Termi!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate cjelodnevnu ulaznicu za jedinstvene bazene Rimskih Termi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate Amalijinu antistresnu masažu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate spa-manikuru i spa-pedikuru te dubinsko čišćenje lica. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda iz poklon-paketa Čarobni odmor i Vikend iz snova ne vrijedi od 20.12. do 05.01.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama i bolovima.
  • Ne zaboravite ponijeti ručnik i kupaći kostim.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
biciklistička-staza
lijepa priroda
masaža
panorama
parking
plivanje
prenoćište
skupine
wellness
Cjelodnevna ulaznica za unikatne bazene u Rimskim termama
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Pretplatite se