Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Restaurant & Wine Roxanich, Motovun

Najbolja gastronomska ponuda i vrhunska vina u elegantnom hotelu

Roxanich Wine & Heritage Hotel luksuzan je objekt s 4 zvjezdice smješten u prekrasnom srednjovjekovnom gradu Motovunu. Objekt ima bogatu ponudu, koja uključuje wellness centar te vrhunski restoran s istarskim gastronomskim delicijama i jednako dojmljivu vinariju. Zaputite se stoga u ovaj čarobni grad i provedite se u hotelu koji će ispuniti sve vaše želje!
Kanal 30, 52424 Motovun
052 205 700
Više o ponudi

Restoran Roxanich Wine & Heritage Hotela nudi vrhunsku gastronomsku ponudu s naglaskom na lokalnoj kuhinji i tradicionalnim istarskim specijalitetima kako bi se posjetiteljima pružila prilika da kušaju i dožive bogato kulinarsko nasljeđe ovoga kraja.

Uz samu hranu i vinsku ponudu, za istinski užitak potreban je i pravi ambijent. Iz elegantno uređenoga restoranskog prostora zato se pruža pogled na predivnu motovunsku okolicu. Jela koja se u restoranu služe temelje se na istarskoj kuhinji, odnosno svježim proizvodima lokalnih farmera, hrvatskom mesu i jadranskoj ribi. Tjestenina je također domaća i ručno pripremljena, a za istinsko uživanje i razumijevanje kulinarske filozofije restorana u Roxanich Wine & Heritage Hotelu, preporučuje se uz jelo kušati i odgovarajuće vino. Poslušajte savjet sommeliera koji će za vas uz svako jelo odabrati najbolje vino!

Osim uživanja u restoranu i vinariji, hotel gostima pruža priliku za brojne aktivnosti vezane uz lokalnu gastronomiju. Zainteresirani gosti tako će se moći upustiti u organiziranu potragu za bijelim i crnim tartufima, posjetiti lokalne farmere i vidjeti odakle dolaze sastojci za hotelski restoran te poći pogledati veličanstvenog istarskog boškarina o čijem se mesu govori po čitavoj Hrvatskoj. Također je moguće doznati sve o lokalnoj proizvodnji vina i kušati najbolju ponudu iz hotelskog podruma. Zbog svega navedenog, Roxanich Wine & Heritage Hotel doista nudi doživljaj istinskog istarskog iskustva!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate wine tasting 5 odabranih Roxanich vina i istarski snack. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate večeru u 3 slijeda i čaša vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate večeru u 4 slijeda po izboru chefa i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
ekološki uzgojeni sastojci
hotel
hotelski restoran
klima
restoran
vinski podrum
Wine tasting 5 odabranih Roxanich vina
Istarski snack
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Večera u 3 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450,00Kn59,73

Večera u 4 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn79,50

Pretplatite se