Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
masaže Sanai masaže Sanai masaže Sanai masaže Sanai masaže Sanai masaže Sanai masaže Sanai masaže Sanai masaže Sanai

Tajlandske masaže Sanai

Tradicionalni tajlandski hram blagostanja u Sežani

U centru Sanai možete se opustiti uz masažu, njegu lica i tijela. Za posebne užitke dostupno vam je opuštanje čokoladom ili ayurvedska masaža. Različiti tretmani opuštaju i obnavljaju svježinu lica i tijela te pomažu pri uklanjanju celulita. Tajlandska masaža je oduvijek jedna od najboljih i najučinkovitijih za liječenje bolova u tijelu. Opustite se i dopustite orijentalnim tehnikama da vas oslobode svih tegoba!
Partizanska cesta 149, 6210 Sežana, Slovenija
+386 5 7314 499
Više o ponudi

Wellness Sanai djeluje u sklopu Safir Hotela u Sežani. Tamo se možete opustiti uz masažu, tretmane lica i tijela. Nude tradicionalnu tajlandsku masažu i tajlandske masaže s aromatičnim uljima, toplim biljem i klasičnim uljima. Pružaju i masažu s toplim vulkanskim kamenjem, Hawaiian masažu s uljem, orijentalne masaže stopala i ruku te antistresnu masažu leđa, glave i vrata i lica. Za poseban doživljaj nude i masažu s čokoladom ili ayurvedske masaže.

Tajlandska masaža ima blagotvoran učinak na tijelo i duh. Donosi osjećaj opuštenosti, ali također ima mnoga ljekovita svojstva. Tradicionalna tajlandska masaža kombinira znanje indijske joge, kineske akupresure, kiropraktike i japanske shiatsu-masaže. To je vrlo učinkovit način u olakšavanja raznih bolova u napetim i umornim mišićima.

Tajlandska masaža s odabranim aromatičnim uljima nije previše intenzivna, ali dovoljno da se različitim pristupima opuštaju mišići, poboljšava cirkulacija, smanjuje stres, ublažavaju bolovi u kralježnici, jačaju unutarnji organi i održava vitalnost.

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate masažu lica ILI piling tijela (20 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate maderoterapiju (30 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness+ dobivate masažu nogu i stopala (40 min) ILI njegu lica za glatku i blistavu kožu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate opuštanje u VIP sobi u trajanju od 2 sata (jacuzzi, voće i pjenušac). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti: 

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 sata prije masaže
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
jacuzzi
masaža
parking
romantično
sauna
wellness
Masaža lica ILI piling tijela (20 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99

Maderoterapija (30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Opuštanje u VIP sobi u trajanju od 2 sata (jacuzzi, voće i pjenušac)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se