Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić Seoski turizam Rakić
Guests winner

Seoski turizam Rakić

Oaza mira i odmora na seoskom imanju

Imanje Rakić svojim autentičnim starinskim ugođajem ispunjava očekivanja mlađih i starijih kroz sva godišnja doba! Noćite u rustikalnom ambijentu apartmana Rakić, a ujutro će vas umjesto alarma buditi prekrasan pjev ptica i zrake sunca. Povedite svoje najmanje i priuštite im nezaboravnu avanturu jahanja na poniju dok vi ispijate svoju šalicu kave u restoranu.
Čabraji 25, 48 260 Križevci, Hrvatska
+385 99 578 6320
Više o ponudi

Seoski turizam Rakić nalazi se u malom selu Čabraji u okolici Križevaca, daleko od svakodnevne vreve. U miru zelenila čeka svoje goste. Imanje Rakić ispunjava očekivanja mlađih i starijih kroz sva godišnja doba uz okruženje žitnim poljima te autentičan doživljaj svojim starinskim ugođajem i ponudom. Uređeno je u tradicionalnom stilu starih seljačkih domaćinstava. Tijekom izgradnje koristila se stara cigla, a antikni namještaj i različiti predmeti iz starine krase vrlo udobne sobe. Danas, kada je tradicijski način života daleko od svakidašnjice, imanje Rakić postalo je oaza našeg mira i odmora.

Obitelj Rakić čuva kulturno i etnološko naslijeđe i nudi brojne, raznolike, šarene manifestacije. Na najbolji vam način nudi upoznavanje i približavanje staroj tradiciji. Sobe su uređene u etnostilu i označene su trima zvjezdicama. Navečer ćete zaspati na pernatim jastucima uz kreketanje žaba, a ujutro će vas buditi ranojutarnji pjev ptica. Za popodnevni odmor tu je veliki dnevni boravak s kaminom za hladnije dane, a u toplijih dana iskoristite zrake sunca i na svježem zraku odmorite dušu i tijelo.

U našoj ponudi možete birati između jednog i dvaju noćenja u apartmanima imanja Rakić. Ovisno o odabranom paketu dobivate autohtoni poklon dobrodošlice ili vožnju Quad-vozila.

Uz našu ponudu na imanju Rakić imate priliku kušati harmoničnu kombinaciju domaćih namirnica, uzgojenih na imanju, u rustikalnom ambijentu restorana. Za vas osiguravaju i raznoliku ponudu sportskih i turističkih aktivnosti poput biciklizma, pješačenja šumom i vinogradima, razgledavanja starih kleti ili obližnjeg jezera, kušanja vina iz obiteljskog podruma, a za one najmanje dostupno je i jahanje ponija. Gosti se mogu družiti s domaćim životinjama, a lovci i ribolovci dogovoriti lovno-ribolovne avanture. Na imanju Rakić organiziraju se razne svečanosti, a najatraktivnija su vjenčanja na otvorenom. Za djecu nude edukativan i zanimljiv izlet na selo ili školu u prirodi.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice, noćenje apartmanu s doručkom te autohtoni poklon. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice, dva noćenja u apartmanu Rakić te najam Quad-vozila 30 minuta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 7 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
panorama
prenoćište
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
1x noćenje u apartmanu s doručkom
Autohtoni poklon: košarica za dvoje
Vrijedi za 2 osobe,prethodna rezervacija 3 dana

89,99

2x noćenje u apartmanu Rakić
1x domaća večera za dvoje
Vrijedi za 2 osobe,prethodna rezervacija 7 dana

144,99

Pretplatite se