Guests winner

Seoski turizam Rakić

Oaza mira i odmora na seoskom imanju

Imanje Rakić svojim autentičnim starinskim ugođajem ispunjava očekivanja mlađih i starijih kroz sva godišnja doba! Noćite u rustikalnom ambijentu apartmana Rakić, a ujutro će vas umjesto alarma buditi prekrasan pjev ptica i zrake sunca. Povedite svoje najmanje i priuštite im nezaboravnu avanturu jahanja na poniju dok vi ispijate svoju šalicu kave u restoranu.
Čabraji 25, 48 260 Križevci
01 4572 288
Više o ponudi

Seoski turizam Rakić nalazi se u malom selu Čabraji u okolici Križevaca, daleko od svakodnevne vreve. U miru zelenila čeka svoje goste. Imanje Rakić ispunjava očekivanja mlađih i starijih kroz sva godišnja doba uz okruženje žitnim poljima te autentičan doživljaj svojim starinskim ugođajem i ponudom. Uređeno je u tradicionalnom stilu starih seljačkih domaćinstava. Tijekom izgradnje koristila se stara cigla, a antikni namještaj i različiti predmeti iz starine krase vrlo udobne sobe. Danas, kada je tradicijski način života daleko od svakidašnjice, imanje Rakić postalo je oaza našeg mira i odmora.

Obitelj Rakić čuva kulturno i etnološko naslijeđe i nudi brojne, raznolike, šarene manifestacije. Na najbolji vam način nudi upoznavanje i približavanje staroj tradiciji. Sobe su uređene u etnostilu i označene su trima zvjezdicama. Navečer ćete zaspati na pernatim jastucima uz kreketanje žaba, a ujutro će vas buditi ranojutarnji pjev ptica. Za popodnevni odmor tu je veliki dnevni boravak s kaminom za hladnije dane, a u toplijih dana iskoristite zrake sunca i na svježem zraku odmorite dušu i tijelo.

U našoj ponudi možete birati između jednog i dvaju noćenja u apartmanima imanja Rakić. Ovisno o odabranom paketu dobivate autohtoni poklon dobrodošlice ili vožnju Quad-vozila.

Uz našu ponudu na imanju Rakić imate priliku kušati harmoničnu kombinaciju domaćih namirnica, uzgojenih na imanju, u rustikalnom ambijentu restorana. Za vas osiguravaju i raznoliku ponudu sportskih i turističkih aktivnosti poput biciklizma, pješačenja šumom i vinogradima, razgledavanja starih kleti ili obližnjeg jezera, kušanja vina iz obiteljskog podruma, a za one najmanje dostupno je i jahanje ponija. Gosti se mogu družiti s domaćim životinjama, a lovci i ribolovci dogovoriti lovno-ribolovne avanture. Na imanju Rakić organiziraju se razne svečanosti, a najatraktivnija su vjenčanja na otvorenom. Za djecu nude edukativan i zanimljiv izlet na selo ili školu u prirodi.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice, noćenje apartmanu s doručkom te autohtoni poklon. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice, dva noćenja u apartmanu Rakić te najam Quad-vozila 30 minuta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 7 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
panorama
prenoćište
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Piće dobrodošlice
1x noćenje u apartmanu s doručkom
Autohtoni poklon: košarica za dvoje
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

599.00Kn

Piće dobrodošlice
2x noćenje u apartmanu Rakić
1x domaća večera za dvoje
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 7 dana

989.00Kn

Pretplatite se