Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Skijanje na vodi Fi-Al nautika

Sreća i adrenalin na vodi za pravi doživljaj

U vrućem ljetu ili ugodnim jesenskim danima osjetit ćete adrenalin na morskim valovima i provesti nezaboravan sportski doživljaj u dvoje ili s prijateljima. U idiličnoj marini Bernardin možete unajmiti motorna plovila različitih veličina te uz Fi-Al nautičara dobiti cjelogodišnje članstvo s dozvolom za brod, uz izlete, panoramsku vožnju i vodeni taksi. Doživite nezaboravan doživljaj na vodi!
Obala 2, 6320 Portorož, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Fi-Al nautika vam u idiličnoj marini Bernardin nudi mogućnost najma motornih čamaca različitih veličina i snage. Ponude uključuju izlete i panoramske vožnje, kao i mogućnost vodenih taksija.

Moguće su različite vrste najma plovila: najam od 4 sata, dnevni najam, tjedni i vikend najam ili višednevni najam po dogovoru.

Plovilo može unajmiti bilo koja punoljetna osoba s valjanom dozvolom za plovidbu te položenim ispitom za voditelja plovila i znanjem korištenja VHF radijske stanice. U trenutku preuzimanja plovila najmoprimac potpisuje ugovor o najmu plovila u kojem se obvezuje na odgovornost za svu nastalu štetu. U slučaju oštećenja plovila, motora ili gubitka opreme, najmodavac zadržava pravo da preuzme osiguranje te popravi ili ugradi novu opremu.

U slučaju da najmoprimac zatraži skipera, on preuzima svu odgovornost. U tom slučaju ne morate biti ovlašteni za navigaciju niti potpisati ugovor o preuzimanju niti platiti sigurnosni polog.

Fi-Al nautika omogućuje vam najam sljedećih plovila: TERMINALBOAT Freeboard 18, TERMINALBOAT Freeboard 21, Larson 180 Sport, Larson 290 Cabrio, Riviera 3600, Alena 56 i Jet Ski SEADOO GTI 130 HP.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

 

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate školu skijanja ILI boardanja na vodi u trajaju od 30 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Savjetujemo da ne jedemo neposredno prije sportskih aktivnosti.
  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Ponuda se ne vrijedi od studenog do travnja.
djeca
lijepa priroda
panorama
plaža
plivanje
sportski centar
Škola skijanja ILI boardanja na vodi 30 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed telefonom
Ne vrijedi od studenog do travnja

89,99

Pretplatite se