Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Slastičarnica Vincek, Zagreb

Tradicionalne i suvremene slastice u kultnoj slastičarnici Vincek

Uživajte u slasticama i slatkim delicijama na više lokacija slavne slastičarnice Vincek. Od Zagrebačke kremšnite i tradicionalnih recepata do slastica bez glutena, raw food ponude i veganskih slastica, ponuda ovog kultnog zagrebačkog lanca slastičarnica oduševit će svakog posjetitelja!
Ilica 18, 10000 Zagreb
01 4833 612
Više o ponudi

Zagrebačka kremšnita, danas svima dobro poznati gastronomski simbol grada Zagreba, prvi put provirila je upravo kroz vrata slastičarnice Vincek. U slastičarnici Vincek ponosni su na još desetke originalnih i izvornih slastica te jedinstvene okuse sladoleda koje preko 40 godina s ljubavlju izrađuju. Slastice vrhunske kvalitete, uz kvalitetnu uslugu njihova vrijednog osoblja, tijekom godina mnogima su izmamile osmijehe, pa se gosti i danas s razlogom vraćaju na slatke adrese slastičarnice Vincek.

Pazeći na očuvanje tradicije, u slastičarnici njeguju tradicionalne recepture, kao i tradicionalan način izrade slastica, no također pomno prate moderne trendove u slastičarstvu, pa nude i suvremene slastice. U ugodnoj slastičarnici s romantičnom terasom Vis à Vis by Vincek bogata ponuda slastica bez glutena, kao i raw food te veganske slastice zadovoljit će i najveće sladokusce. Počastite svoje nepce, opustite se u dobrom društvu i uživajte u izboru slatkih delicija!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate piće dobrodošlice (svježe cijeđeni sok, voćna limunada ili sorbet), zapečene zagorske štrukle, kolač ili sladoledni kup prema odabiru i poklon (makroni ili čokolada). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
Bar-lokal
djeca
klima
parking
romantično
terasa
Piće dobrodošlice
Zapečeni zagorski štrukli
Kolač ili sladoledni kup prema odabiru
Poklon
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185,00Kn24,55

Pretplatite se