Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Solni planet

Osjetite snagu soli

U Solnom planetu Mozirje nudimo vam solnu terapiju, potpuno prirodnu i sigurnu metodu koja daje odlične rezultate u njezi i higijeni dišnih puteva i kože. Provodi se u ugodnoj atmosferi slane sobe. Pogodan je za djecu od šest mjeseci do odraslih. Zbog svojih fizikalno-kemijskih svojstava, aerosol suhe soli se distribuira kroz dišne ​​putove i prodire kroz kožu te tako blagotvorno djeluje na dišni sustav i kožu.
Na trgu 51, 3330 Mozirje
041 324 507
Više o ponudi

U Solnom planetu Mozirje nudimo vam solnu terapiju, potpuno prirodnu i sigurnu metodu koja daje odlične rezultate u njezi i higijeni dišnih puteva i kože. Provodi se u ugodnoj atmosferi slane sobe. Pogodan je za djecu od šest mjeseci do odraslih. Zbog svojih fizikalno-kemijskih svojstava, aerosol suhe soli se distribuira kroz dišne ​​putove i prodire kroz kožu te tako blagotvorno djeluje na dišni sustav i kožu. Djeluje protuupalno jer uništava viruse i bakterije u tijelu, a također razrjeđuje sluz što olakšava iskašljavanje. Budući da potiče rad limfnog sustava, pomaže u detoksikaciji organizma, a minerali u soli čiste i omekšavaju kožu te joj vraćaju elastičnost. Redovitim terapijama jačamo imunološki sustav, pomažemo tijelu u detoksikaciji, poboljšavamo san, povećavamo koncentraciju i posljedično radnu produktivnost.

Solna terapija provodi se u tzv. slanoj sobi čiji su zidovi, strop i pod u potpunosti prekriveni solju. Sterilnu atmosferu u prostoriji stvara poseban medicinski uređaj halogenator koji usitnjava čistu, prirodnu kamenu sol i raspršuje čestice aerosola soli po prostoriji. Vlažnost zraka je između 40% i 55%, koncentracija između 3 i 5 mg po m3.

Suhi slani aerosol stvara mikroklimu koja je još snažnija od one na moru, u prirodnim slanim špiljama i rudnicima. Priroda slane sobe je sterilna, hipobakterijska i nabijena negativnim ionima. Što je više negativnih iona, to je učinkovitija obnova stanica.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate Solnu terapiju za 3 djece (20 min) u pratnji roditelja ILI terapiju za 2 odrasle osobe (40 min).
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate Solnu terapiju za 4 djece (20 min) u pratnji roditelja ILI terapiju za 3 odrasle osobe (40 min).
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Solnu terapiju za 8 djece (20 min) u pratnji roditelja ILI terapiju za 5 odraslih osoba (40 min).
  • Korisni savjeti:

    • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
    • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
Solna terapija za 3 djece (20 min) u pratnji roditelja/roditelja
ILI terapija za 2 odrasle osobe (40 min).
Obavezna rezervacija 2 dana unaprijed

29,99

Solna terapija za 4 djece (20 min) u pratnji roditelja/roditelja
ILI terapija za 3 odrasle osobe (40 min)
Obavezna rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Solna terapija za 8 djece (20 min) u pratnji roditelja/roditelja
ILI terapija za 5 odraslih osoba (40 min)
Obavezna rezervacija 2 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se