Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Kayak i SUP Jistra Adventures

Avantura na Rt Kamenjaku u Istri

Doživite jedno od najljepših mjesta na svijetu s vodičima Jistre Adventures ili sami. Zaštićeni krajolik rta Kamenjaka ponudit će vam biciklističku stazu dinosaura, farmu, Safari bar te neprocjenjivu prirodnu ljepotu. Kajakom ili SUP-om doživite nezaboravnu morsku avanturu u istraživanju litica Kolombarica, podvodne modre špilje i otoka u Medulinskom arhipelagu. Dobrodošli ste svi od obitelji, prijatelja, poslovnih partnera i većih grupa.
Premantura 85, 52100 Pula
0994189245
Više o ponudi

Rt Kamenjak je zaštićeni park prirode koji se nalazi na jugu istarskog poluotoka u blizini Pule. Dio je Premanture, malog slikovitog mjesta udaljenog samo 10 km od grada Pule i Medulina. Rt Kamenjak poznat je po prekrasnoj panorami, prirodi, šarmantnim morskim špiljama, plažama i živopisnim liticama. Otkrijte brojne biciklističke staze uz neravnu obalu na kojima svatko može pronaći svoje omiljeno mjesto. Savršeno mjesto za izlete kajacima i biciklima.

Uz najam kajakabicikala i/ili SUP-a možete sami istražiti prekrasnu Istru. Iznajmljuju bicikle i kajake od 1 do 20 dana s dostavom u Pulu, Medulin, Vodnjan, Fažanu i ostale gradove u Istri.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate dvosatni najam kajaka ili SUP-a s opremom za ronjenje(maska, disalica, peraje) ILI najam advanced bike za 24 sata. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate najam kayaka (6 sati) s opremom za ronjenje (maska, disalica, peraje) ILI najam advanced bicikala. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu  Adrenalinski doživljaji dobivate kajak turu s vinom i zalaskom sunca ILI najam električnih bicikala. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate kayak tura s razgledom špilje u trajanju od 3,5h. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se mogli presvući nakon aktivnog boravka u adrenalinskom parku.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
lijepa priroda
panorama
plivanje
romantično
skupine
Najam kajaka ili SUP-a s opremom za ronjenje(maska, disalica, peraje) (2h)
ILI najam advanced bike za 24 sata
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Najam kayaka 6 sati
ILI najam advanced bicikala
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Kajak tura s vinom i zalaskom sunca
ILI jednodnevni najam električnih bicikala
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Kayak tura s razgledom špilje u trajanju od 3,5h
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se