Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Adventure park Likos

Doživite pravu adrenalinsku avanturu

Adrenalinski park Likos je novootvoreni adrenalinski park u srcu Like. Smješten je svega 500 m od centra glavnog ličkog grada, a istodobno sakriven od urbane sredine. Park je specijaliziran za organizaciju team building programa, dječjih rođendana, školskih izleta, djevojačkih i momačkih zabava. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim, avanturističkim disciplinama.
Ul. kneza Jerka Rukavine, 53000, Gospić
098 676 238
Više o ponudi

Adrenalinski park Likos je novootvoreni adrenalinski park u srcu Like. Smješten je svega 500 m od centra glavnog ličkog grada, a istodobno sakriven od urbane sredine. Prostire se na 30000 m2 i kroz njega protječe rijeka Novčica.

Programi su organizirani kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu adrenalinskog parka Likos. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim i avanturističkim disciplinama. Svakoj grupi za potrebe druženja i opuštanja na raspolaganju je cjelokupna infrastruktura Adernalinskog parka Likos – terase, garderobe, leželjke za odmor, kuhinja, pribor, roštilj, uz mogućnost da su gastronomski sadržaji u samostalnoj organizaciji ili mogu biti ugovoreni s našim catering partnerima. To se zove pravo uživanje na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate zipline, penjanje na 12m stijenu, streličarstvo, za 1 osobu ILI Zipline, kajakarenje po rijeci Novčici za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate ljudski stolni nogomet za 10 osoba ILI proslavu dječjeg rođendana- Splatmaster/dječji paintball za 6 osoba.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate zipline, vožnja kajakom po rijeci Novčici, natjecanje u streljaštvu (luki i strijela, bacanje sjekira, air soft pištolj) za 4 osobe ILI zipline, penjanje na 12 m stijenu, Snookball-nogometni bilijar za 4 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate paintball 100 kuglica za 10 osoba ILI zipline, penjanje na 12 m stijenu, Snookball-nogometni bilijar za 5 osoba.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se po potrebi mogli presvući.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
penjanje
skupine
Zipline, penjanje na 12m stijenu, streličarstvo za 1 osobu ILI zipline, kajakarenje po rijeci Novčici za 2 osobe.
Potrebna rezervacija 7 dana unaprijed.

185.00Kn

Ljudski stolni nogomet za 10 osoba ILI proslava dječjeg rođendana- Splatmaster/dječji paintball za 6 osoba.
Potrebna rezervacija 7 dana unaprijed.

299.00Kn

Zipline, vožnja kajakom po rijeci Novčici, natjecanje u streljaštvu (luki i strijela, bacanje sjekira, air soft pištolj) za 4 osobe ILI zipline, penjanje na 12 m stijenu, Snookball-nogometni bilijar za 4 osobe.
Potrebna rezervacija 7 dana unaprijed.

599.00Kn

Paintball 100 kuglica za 10 osoba ILI zipline, penjanje na 12 m stijenu, Snookball-nogometni bilijar za 5 osoba.
Potrebna rezervacija 7 dana unaprijed.

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se