Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Adrenalinski park Glavani

Jedinstveno adrenalinsko okruženje u centru Istre

Kada stignete u Glavani, malo selo u općini Barban, budite spremni na dozu adrenalina koja će probuditi sva vaša osjetila. Probajte nešto novo i uzbudljivo – posjetite najbolji adventure park u Istri – Glavani Park! Svi oni koji su dovoljno hrabri, neovisno o godinama, uživat će njišući se među stablima. Iskušajte staze za sve uzraste, proslavite rođendan ili organizirajte team building u jedinstvenom okruženju u centru Istre!
Glavani 4, 52207 Barban
098224314; 0918964525
Više o ponudi

Glavani park je mjesto na kojem je ugodno boraviti. Kada stignete u Glavani, malo selo u općini Barban, budite spremni na dozu adrenalina koja će probuditi sva vaša osjetila. Probajte nešto novo i uzbudljivo – posjetite najbolji adventure park u Istri – Glavani Park! Svi oni koji su dovoljno hrabri, neovisno o godinama, uživat će njišući se među stablima. Iskušajte staze za sve uzraste, proslavite rođendan ili organizirajte team building u jedinstvenom okruženju u centru Istre!

Posjetite prvi i jedini horizontalni katapult u Hrvatskoj i doživite fantastično iskustvo ili čak uživajte u 12m visokoj i 5 m širokoj profesionalno postavljenoj stijeni za penjanje za sve uzraste! U ponudi Adrenalinskog parka Glavani nalazi se i Quick jump – Siguran skok s 20 metara visine, te Zip line + most s monociklom, što je najteži i najzanimljiviji dio u Glavani Parku. 120 dugačka zip linija zadovoljiti će svakog ovisnika o adrenalinu.
Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate Basic park verzija (uključuje 3 aktivnosti) i divovska ljuljačka. Ponuda vrijedi za 1 osobu. Vrijeme trajanja je 3h.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate Complete park verzija (uključuje 7 aktivnosti, osim ljudskog katapulta). Ponuda vrijedi za 1 osobu. Aktivnost je u trajanju 4h.
  • U poklon-paketu  Adrenalinski doživljaji dobivate Complete park verzija (7 aktivnosti uključujući ljudski katapult) + majica (Glavani Park) za 1 osobu ILI Complete park verzija (7 aktivnosti bez ljudskog katapulta) za 2 osobe. Aktivnosti su u trajanju 4h.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate Complete park verzija (7 aktivnosti uključujući ljudski katapult) za 2 osobe ILI Complete park verzija (7 aktivnosti bez ljudskog katapulta) i 3 majice za 3 osobe. Aktivnosti su u trajanju od 4h.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se mogli presvući nakon aktivnog boravka u adrenalinskom parku.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
djeca
lijepa priroda
panorama
penjanje
skupine
Basic park verzija (uključuje 3 aktivnosti) i divovska ljuljačka
Vrijedi za 1 osobu
Vrijeme trajanja - 3 h
Potrebno rezervirati 1 dan unaprijed

185,00Kn

Complete park verzija (uključuje 7 aktivnosti, osim ljudskog katapulta)
Vrijedi za 1 osobu
Vrijeme trajanja - 4h
Potrebno rezervirati 1 dan unaprijed

299,00Kn

Complete park verzija (7 aktivnosti uključujući ljudski katapult) + majica (Glavani Park) za 1 osobu ILI Complete park verzija (7 aktivnosti bez ljudskog katapulta) za 2 osobe
Vrijeme trajanja - 4h
Potrebno rezervirati 1 dan unaprijed

599,00Kn

Complete park verzija (7 aktivnosti uključujući ljudski katapult) za 2 osobe ILI Complete park verzija (7 aktivnosti bez ljudskog katapulta) i 3 majice za 3 osobe
Vrijeme trajanja - 4h
Potrebno rezervirati 1 dan unaprijed

989,00Kn

Pretplatite se