Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Smart partner

F45 Training Zagreb

Funkcionalni studio za grupne treninge

Svjesni smo kako u današnje vrijeme apsolutno svaki pojedinac ima užurban stil života i kako je zahtjevno izdvojiti dio dana za sebe. Upravo zbog toga naši treninzi su brzi i efikasni! Ovakav tip treninga je idealan upravo zato što Vam ne uzima previše vremena dnevno, a daje izvanredne rezultate. F45 trening je kombinacija HIIT, kružnog i funkcionalnog treninga. Svaki trening traje 45 minuta, aktivira cijelo tijelo, kombinira treninge snage i izdržljivosti, a potrošnja kalorija tijekom treninga može biti i do 750 kcal. Naš program se sastoji od preko 5000 vježbi i gotovo 50 programa. Upravo zbog toga zabava i uzbuđenje su zagarantirani!
Radnička 20, 10000 Zagreb
099 360 8108
Više o ponudi

F45 Training Zagreb je fitness studio koji u svojih 600 kvadrata prostora ujedinjuje vrhunsku uslugu namijenjenu isključivo grupnim programima vježbanja. F45 koncept treninga je trenutno najbrže rastući fitness brand u svijetu sa gotovo 2000 poslovnica. Naš studio je prvi takav na hrvatskom tržištu, te je sa svojih 300 kvadrata najveći u Europi. Opremljen svim spravama i rekvizitima za provođenje funkcionalnih treninga, te sa bazom od gotovo 50 jedinstvenih treninga i više od 5000 vježbi, osigurava 45 minuta efektivnog treninga koji nikada neće biti isti.

Ono što je specifično za F45, je tjedni raspored treninga koji kombinira kardio treninge tri puta tjedno, treninge snage dva puta tjedno, te hibridne treninge dva puta tjedno. Ovisno o programu treninga za taj dan, studio je unaprijed pripremljen i posložen za trening. Tako na treningu stanice najčešće mogu biti posložene u obliku kruga, zmije ili podija, koje se prolaze u različitom broju serija i krugova, te u različitim vremenskim intervalima. Na svakoj stanici su postavljene različite kilaže rekvizita, pa svaki vježbač individualno može dozirati opterećenje i prilagoditi trening svojoj trenutnoj formi i sposobnostima, bilo da je početnik ili napredni vježbač.

Radi se o visoko intenzivnim kružnim ili staničnim treninzima kojima je cilj da se u 45 minuta (u koje su uključeni i zagrijavanje i istezanje), utječe na što veći broj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, ali i aktivira što veći broj mišićnih skupina kako bi se u 45 minuta potrošilo između 400 i 700 kcal.

Bez obzira što su F45 treninzi grupnog tipa, trudimo se imati individualan pristup svim klijentima, pa tako sa svakim našim novim članom u sklopu besplatnih konzultacija, ispunjavamo upitnik o spremnosti na vježbanje i radimo uvodnu dijagnostiku na temelju čega dajemo sve informacije, preporuke i smjernice za trening, kako bi klijenti što brže postigli svoje ciljeve i ostvarili željene rezultate.

Još neke prednosti i specifičnosti F45 treninga:

   • treninzi su isti tokom cijelog dana (nema obaveza prema točnom terminu)
   • svaki dan i svaki tjedan su drugi programi treninga
   • termini prilagođeni radnom vremenu (06:30 / 07:30 / 11:30 / 17:00 / 18:00 / 19:00)
   • besplatan plan prehrane unutar F45 Challenge aplikacije
   • plan prehrane za različite ciljeve (mršavljenje, mišićna masa, održavanje)
   • super jednostavni recepti i shopping liste namirnica
   • visoko-tehnološki sustav praćenja treninga u studiju i putem aplikacije
   • serija F45 televizora montirana na zidovima studija sa prikazima
   • demonstracija vježbi, vremenskih intervala, broja serija i dijagrama kretanja tijekom treninga
   • integrirani Lionheart monitori na F45 televizorima za praćenje postotka napora, pulsa i sagorenih kalorija tijekom treninga
   • F45 Challenge izazovi od 45 dana u kojima je cilj postići transformaciju tijela
   • F45 Playoffs natjecanja na razini F45 zajednice ili unutar studija

   ONLINE TRENING:

   S obzirom da se F45 vodi od prvog dana kao brend kojem je svaki član bitan, kao i fitness inovativnost i učinkovitost, tako smo se i u ovim trenucima potrudili ponuditi pristup F45 online treninzima putem F45 Challenge aplikacije – treninzi kojima je moguće pristupiti putem navedene aplikacije i to u bilo koje doba dana ili noći.

   Pristup online treninzima mogući su putem ‘F45 Challenge’ aplikacije koju možete instalirati na Vaš iOS ili Android uređaj, te imate mogućnosti pristupiti i preko weba – računalo ili smart TV. Treninzi prate raspored treninga u studiju, te se mijenjaju svaki dan. Isto tako možete birati između treninga sa tjelesnom težinom, treninga sa sportskim rekvizitima te tzv. ‘recovery’ treninga.

     • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate  1 mjesec online treninga, neograničen pristup online treninzima, online konzultacije sa trenerom uz smjernice i preporuke za trening, plan i program prehrane putem F45 Challenge app, analiza sastava tijela i interpretacija rezultata (po želji u studiju), edukativni seminari na temu vježbi i treninga (po želji u studiju)
    • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 mjesec treninga, neograničen broj dolazaka na treninge, konzultacije sa trenerom uz smjernice i preporuke za trening, individualni pristup i uvodni trening za nove članove, analiza sastava tijela i interpretacija rezultata, plan i program prehrane putem F45 Challenge app, edukativni seminari na temu vježbi i treninga, sudjelovanje na natjecanjima F45 Challenge i F45 Playoffs, bogati program vjernosti i sustav nagrađivanja članova, besplatna Lavazza kava.
fitness
klima
panorama
parking
skupine
sportski centar
1 mjesec online treninga
Neograničen pristup
Online konzultacije sa trenerom
Plan i program prehrane
Analiza sastava tijela
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99338,98Kn

1 mjesec treninga
Neograničen broj dolazaka
Uvodna dijagnostika i konzultacije
Plan prehrane
Sudjelovanje na F45 Challenge i F45 Playoffs
Edukativni seminari
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se