Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Zen Adventures Baška

U Baškoj doživite pravu avanturu

Baška i njezina okolica pružaju brojne prilike za avanturu i otkrivanje brdskih šetnica i biciklističkih staza, te udaljenih uvala i skrovitih plaža i to sve u sklopu Zen Adventures ponude. Baška je bogata planinskim vrhovima koji se protežu od Rijeke i vrha Kvarnera, sve do južnog Velebita i otoka Raba, Paga, Cresa i Lošinja. Istražite i mjesečevu šetnicu koja vodi iz Baške na Mjesečev plato. Zanimljivost su i jezerca i lokve od kojih je najupečatljivija Diviška koju svakako treba posjetiti.
Kralja Tomislava 2 51 523 Baška, otok Krk
099 2098 211
Više o ponudi

Kad spomenemo Bašku svatko će zasigurno odmah pomisliti na najdulju hrvatsku šljunčanu plažu koja se proteže u duljini od 2 km, a zasigurno i na Bašćansku ploču. No, pored odmora na plaži, uživanja u otočkoj kuhinji i otkrivanja gradskih trgova i kamenih ulica, Baška i njezina okolica pružaju brojne prilike za avanturu i otkrivanje desetina kilometara brdskih šetnica i biciklističkih staza, te udaljenih uvala i skrovitih plaža i to sve u sklopu Zen Adventures ponude.

Uz najam kajaka i bicikala, posjetitelji mogu isprobati i kružnu biciklistička turu električnim MTB biciklima, kao i turu kajacima po usamljenim i divljim plažama Bašćanskog zaljeva.

Za svakog ljubitelja avanture u prirodi ovo je neizostavno iskustvo! U sve ove avanture vode vas Cube MTB biciklima, Shimano električnim MTB biciklima, RTM kajacima te SUP daskama. Osim brdskih i e-brdskih bicikala, u ponudi su i bicikli za djecu te dodatke poput dječjeg sjedala za iznajmljivanje. Kacige, brave, kompleti za popravak i mape dobivaju se uz bicikle besplatno.

Uključena oprema pri najmu bicikala: lokot, kaciga, karta.
Uključena oprema pri najmu kajaka ili SUP daske: sigurnosni prsluk, vodonepropusni ruksak.

Na putu prema Krku, ispod samog Velog vrha i na 9 km od Baške nalazi se i Zipline Edison. Sastoji se od 8 dionica (sajli), a ukupne je duljine 2100 m. Maksimalna brzina spuštanja na najduljoj dionici od 800 m iznosi do 80 km/h, a cijeli doživljaj traje oko 2 sata (kratka obuka, sigurnosne upute, priprema i samo spuštanje).

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate četverosatni najam Cube brdskog bicikla (uključen lokot, kaciga, karta i torbica s priborom za popravke) te trosatni najam SUP daske (uključen sigurnosni prsluk i vodonepropusni ruksak) za 1 osobu ILI trosatni najam kajaka dvosjeda (uključeni sigurnosni prsluci i vodonepropusni ruksak) za 2 osobe.
  • Korisni savjeti:

    • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se po potrebi mogli presvući.
    • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
    • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
biciklistička-staza
djeca
klima
lijepa priroda
parking
skupine
Najam Cube MTB bicikla (4h) i SUP daske (3h) za 1 osobu ILI najam kajaka dvosjeda (3h) s vodonepropusnim ruksakom i pojasevima za 2 osobe
Ponuda uključuje: lokot, kacigu, kartu i torbicu s priborom za popravke te sigurnosni prsluk i vodonepropusni ruksak
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se