Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner
Smart partner

Rafting Sport Mix Bovec

Adrenalinski rafting na rijeci Soči

Dolina privlači mnogo sportova. Glavni razlog za posjet je širok spektar mogućnosti za rekreaciju. Za vas je agencija Sport Mix pripremila rafting i vožnju gumenim čamcima divljim vodama rijeke Soče, koja je iz godine u godinu sve popularnija među posjetiteljima. Za rafting vam ne treba predznanje, osim plivanja. Dob i fizička kondicija nisu osobito važni. Nude lakše i teže ture, a neki sportovi su čak pogodni za malu djecu i starije osobe.
Trg golobarskih žrtev 18, 5230 Bovec, Slovenija
00386 4139 5778
Više o ponudi

Dolina Bovec privlači mnoge sportske fanove jer nudi pregršt različitih mogućnosti za rekreaciju. Za vas je agencija Sport Mix d.o.o. pripremila posebne popuste za rafting, kanjoning, hidro brzinu, kajak, speleologiju, mini splav i rent-a-bike.

Vožnja gumenjakom pod nazivom “rafting” iz godine u godinu sve je popularnija među posjetiteljima doline Soče. Za rafting na Soči ne treba vam prethodno znanje, osim plivanja, naravno. Dob i kondicija nisu osobito važni. U ponudi su jednostavnije ture, kao i čelične rafting “ture” na Soči, prilagodivši se tako svim uzrastima.

Kanjoning (canyoning) podrazumijeva vožnju kroz uski klanac, skakanje preko malih slapova, vožnju kristalno čistim bazenima i spuštanje niz prirodne vodene tobogane. Kroz kanjon idete sa suputnikom – spasiocem, koji će biti odgovoran za sigurnost i maksimalni užitak.

Hydrospeeding na Soči trenutno je jedan od najvažnijih “hip” adrenalinskih sportova. Uvezen je iz Novog Zelanda, ishodišta mnogih adrenalinskih sportova. Riječ je o sportu koji je sličan surfu. Vi nosite toplo hydrospeeding 5 mm nepropusno odijelo sa zaštitom od udarca u koljeno na stijenama te hydrospeeding navigaciju s perajama. Sve što trebate od vlastite opreme su kupaći kostim, ručnik i, ako je moguće, topla odjeća poslije izleta. Tijekom izleta čitavo ste vrijeme u pratnji vodiča u većoj skupini, a vodič je u kajaku za dodatnu sigurnost. Zbog izravnog kontakta s vodom, hydrospeeding na Soči nudi posebno avanturističko zadovoljstvo.

Kajak: ako se želite spustiti niz rijeku Soču u kajaku, imate dvije mogućnosti. Možete odabrati da kajak vozite uz pratnju našeg vodiča. Iskusni vodič vam prema vašem znanju predlaže odgovarajući presjek rijeke Soče te zajedno s vama kreće u avanturu. Također možete odabrati školu kajaka u kojoj ćete naučiti osnove ili nadograditi svoje postojeće vještine. Mi također dajemo u najam opremu za vožnju kajakom, tako da možete i sami ići na izlet.

djeca
lijepa priroda
panorama
parking
penjanje
plivanje
rafting
skupine
Sportsko penjanje
Jednodnevni tečaj 3 - 4 h
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Rafting na Soči
Vožnja gumenjakom 10 km
Poklon majica
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Sportsko penjanje
Dvodnevni tečaj 6 - 8 h
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Sportsko penjanje
Jednodnevni tečaj 3 - 4 h
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se