Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Sportski klub Ocean

Doživite nezaboravnu ronilačku avanturu u vodi

Da biste bili sigurni je li ronjenje prava stvar, isprobajte poznati „PADI Discover Scuba Diving“ i uvjerite se sami! Stručni tim za vas će organizirati sate ronjenja u bazenu ili moru, a iskusni instruktori će prije toga održati predavanje za stjecanje osnovnog znanja o disanju i pružiti vam svu potrebnu opremu za nezaboravan doživljaj. U sportskom klubu Ocean uživajte u vrhunskoj zabavi ronjenja u bazenu ili moru!
Prisoje 4, 6000 Koper, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Sportski klub Ocean združuje profesionalnost, kvalitetu rada, prijateljstvo i sofisticiranost u zajedničkom cilju postizanja kvalitetnog rada u području sporta. Klub surađuje ​​s diplomantima Fakulteta za sport, pedagozima, učiteljima, trenerima i medicinskim osobljem, čime se osigurava visoka kvaliteta programa u vodi. Zauzimaju se za borbu protiv nasilja, droge i drugih negativnih faktora koji danas prate život na ulici. „Zdrav duh u zdravom tijelu” te stvaranje pozitivnih obrazaca ponašanja i sustava vrijednosti su vodilje koje su prisutne u svim segmentima društva. U našoj ponudi možete birati između avanture ronjenja u kontroliranim uvjetima u bazenu ili ronjenja u moru za jednu ili dvije osobe. U sklopu ponude naučit ćete teorijske osnove ronjenja i njihovu praktičnu primjenu, a sve u sigurnom okruženju i pod budnim okom scuba instruktora.

Discover Scuba Diving: ronjenje u bazenu

Ako samo želite biti sigurni je li ronjenje prava stvar za vas, ovo je jedinstvena prilika. Osnovno znanje steći ćete u kratkom predavanju i pod neposrednim nadzorom instruktora ronjenja koji uranja s vama. Bazen pruža idealne uvjete za prvi korak. Program traje 2 sata, a u cijenu su uključeni predavanje, najam opreme i ronjenje u bazenu.

Discover Scuba Diving: ronjenje u moru

Stjecanje temeljnih znanja o ronjenju. Nakon predavanja slijedi ronjenje pod neposrednim nadzorom instruktora ronjenja. Uz tehnike disanja i plivanja, naučit ćete podvodne vještine, a ako se osjećate spremni, krenite u beskrajnu podvodnu avanturu i plavetnilo mora. U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji, uz već spomenutu ponudu, dovedite svoje suronioce jer u dvoje je bolje.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate Discover Scuba Diving – ronjenje u bazenu, u kontroliranom vodenom okružju, i osnove ronjenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate Discover Scuba Diving – ronjenje u moru pod stručnim vodstvom instruktora. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučljiva odgovarajuća fizička i mentalna spremnost, tako da možete uživati ​​u potpunosti.
  • U slučaju trudnoće ne preporučujemo ronjenje.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Rezervacije možete izvršiti putem telefona.
lijepa priroda
parking
plaža
plivanje
romantično
unutarnji bazen
Discover Scuba Diving
Ronjenje u bazenu u kontroliranom vodenom okruženju
Osnove ronjenja s ronilačkom opremom
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

29,99

Discover Scuba Diving
Ronjenje u moru pod stručnim vodstvom instruktora
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

89,99

Pretplatite se