Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Linden Tree Retreat & Ranch

Jahanje u jedinom autentičnom western ranču u Hrvatskoj

U Parku prirode Velebit, zaštićenom UNESCO-m, nalazi se Ranč Linden Tree Retreat s pregrštom aktivnosti za one željne avanture. Dio živopisnog Linden Tree Retreat & Rancha je i jedno od najboljih krda konja u Hrvatskoj, na koje su iznimno ponosni. Okušajte se u individualnom jahanju ili jahanju u paru istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela. Iskusite divljinu i uživajte u pravoj western idili u ovoj neponovljivoj avanturi.
Velika Plana 5, 53213 Velika Plana
053 685 616
Više o ponudi

Među obroncima Velebita smjestila se skrivena dolina puna prirodne ljepote, povijesti, kulture i beskrajne avanture. Ona je dom ekskluzivnom i jedinom autentičnom western ranchu u Hrvatskoj. Ranč Linden Tree Retreat nalazi se u UNESCO-m zaštićenom Parku prirode Velebit, u mjestu Velika Plana. Ovo mjesto će oživjeti vaš duh i pokrenuti vaše tijelo.

Možete se okušati u jahanju uz  2 sata individualnog jahanja ili iskušati jahanje u paru uz 2 sata jahanja za dvoje. Dio živopisnog Linden Tree Retreat & Rancha je i jedno od najboljih krda konja u Hrvatskoj, na koje su iznimno ponosni. To nije uobičajena ni jednostavna pojava, no za to je velikim dijelom zaslužna činjenica da sami vode svoj cjelokupni program s konjima.

Nakon dana provedenog u sedlu, istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela, provesti ćete večer kao i svi kauboji, sjedeći uz vatru na otvorenome. Ranč pruža niz aktivnosti poput istaživanja okoliša, jahanja, steličarstva, biciklizma, planinarenja, vožnje kanuom, a čak vam ni zimi neće biti dosadno uz mogućnosti vožnje motora na snijegu, vožnje u saonicama te skijaškog trčanja. Iskusite neponovljivu avanturi na samo 2 sata od Zagreba.

U ponudi naših paketa možete birati između dvosatnog individualnog terenskog jahanja ili pak jahanja u paru. Nakon jahanja moći ćete se okrijepiti i pićem u restoranu. Uz ponudu naših sportskih paketa iskoristite i ostalu ponudu te kušajte jela od organskih namirnica i domaće specijalitete u restoranu ili provedite noć u indijanskim tipijima ili drvenim planinskim kućicama. Uživajte u pravoj western idili u Hrvatskoj!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu „Adrenalinski doživljaj“ dobivate dvosatno terensko jahanje i piće u restoranu nakon jahanja. Paket vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu „XXL Extreme“ dobivate dvosatno terensko jahanje i piće u restoranu nakon jahanja. Paket vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

  • Ponuda ne vrijedi od 15.06.-14.09.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponesite udobnu odjeći i obuću.

 

jahanje
Dvosatno terensko jahanje
Pratnja stručne osobe
Piće u restoranu nakon jahanja
Vrijedi za 1 osobu
Prethodna rezervacija 3 dana

599.00kn

Dvosatno terensko jahanje
Piće u restoranu nakon jahanja
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

989.00kn

Pretplatite se