Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Excellence partner

Jahanje Linden Tree Retreat & Ranch

Jahanje u jedinom autentičnom vestern ranču u Hrvatskoj

U Parku prirode Velebit, zaštićenom UNESCO-om, nalazi se ranč Linden Tree Retreat s pregršt aktivnosti za one željne avanture. Dio živopisnog Linden Tree Retreat ranča je i jedno od najboljih krda konja u Hrvatskoj, na koje su iznimno ponosni. Okušajte se u individualnom jahanju ili jahanju u paru istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela. Iskusite divljinu i uživajte u pravoj vestern idili u ovoj neponovljivoj avanturi!
Velika Plana 5, 53213 Velika Plana
01 4572 288
Više o ponudi

Među obroncima Velebita smjestila se skrivena dolina puna prirodne ljepote, povijesti, kulture i beskrajne avanture. Ona je dom ekskluzivnom i jedinom autentičnom vestern ranču u Hrvatskoj. Ranč Linden Tree Retreat nalazi se u UNESCO-m zaštićenom Parku prirode Velebit, u mjestu Velika Plana. Ovo mjesto će oživjeti vaš duh i pokrenuti vaše tijelo!

Možete se okušati u jahanju uz 2 sata individualnog jahanja ili iskušati jahanje u paru uz 2 sata jahanja za dvoje. Dio živopisnog Linden Tree Retreat ranča je i jedno od najboljih krda konja u Hrvatskoj, na koje su iznimno ponosni. To nije uobičajena ni jednostavna pojava, no za to je velikim dijelom zaslužna činjenica da sami vode svoj cjelokupni program s konjima.

Nakon dana provedenog u sedlu, istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela, provest ćete večer kao i svi kauboji, sjedeći uz vatru na otvorenome. Ranč pruža niz aktivnosti, poput istraživanja okoliša, jahanja, streličarstva, biciklizma, planinarenja i vožnje kanuom, a čak vam ni zimi neće biti dosadno uz mogućnost vožnje motora na snijegu, vožnje u saonicama te skijaškog trčanja. Iskusite neponovljivu avanturu na samo 2 sata od Zagreba!

U ponudi naših paketa možete birati između dvosatnog individualnog terenskog jahanja ili pak jahanja u paru. Nakon jahanja moći ćete se okrijepiti i pićem u restoranu. Uz ponudu naših sportskih paketa iskoristite i ostalu ponudu te kušajte jela od organskih namirnica i domaće specijalitete u restoranu ili provedite noć u indijanskim šatorima ili drvenim planinskim kućicama. Uživajte u pravoj vestern idili u Hrvatskoj!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate dvosatno terensko jahanje i piće u restoranu nakon jahanja. Paket vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate dvosatno terensko jahanje i piće u restoranu nakon jahanja. Paket vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 15. 6. do 14. 9.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponesite udobnu odjeću i obuću.
biciklistička-staza
jahanje
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
Dvosatno terensko jahanje
Pratnja stručne osobe
Piće u restoranu nakon jahanja
Vrijedi za 1 osobu
Prethodna rezervacija 3 dana

599.00Kn

Dvosatno terensko jahanje
Piće u restoranu nakon jahanja
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se